-
مشکل در dbgrid
با سلام
یک برنامه دارم مینویسم که در ان به dbgrid نیاز دارم چون برنامه را دارم به زبان فارسی مینویسم خواصیت bidimod ان را right to left کردم اما وقتی داده ها زیاد میشوند (به اندازه که نیاز به scroll bar باشد) نقطه تقاطع scroll bar افقی با عمودی را به صورت یک مربع سیاه رنگ نمایش میدهد که باعث کاهش زیبایی برنامه . ورژن دلفی را از 7 به 2009 تغییر دادم تنها تفاوتی کرد مربع رنگی شد و تصاویر پشت فرم را نمایش میدهد .
اگر برایتان مقدور است کمی درباره این موضوع توضیح دهدید.
با تشکر
-
با سلام
کسی نیست جواب بده؟؟؟
-
یه نظر من از یک Grid دیگه با امکانات بیشتر استفاده کن.
این مشکلت حل میشه.
-
با سلام
من کامپوننت TMS v5 را نصب کردم و از advdbgrid ان استفاده کردم اما مشکلم حل نشد.
گفتم شاید با کامپوننت vclskin v5 بتونه کمکم کنه اما با این روش هم مشکل حل نشد.
به گفته ی یکی از دوستانم در بخش uses عبارت xpman را نوشتم اما باز هم این مشکل حل نشد.
اگر ممکنه بیشتر درباره این موضوع توضیح دهید.
با تشکر
-
با سلام
کسی نیست جواب بده؟؟؟
-
دوست عزیز. همیشه جوابها بلافاصله یعد از پست شما ارسال نمیشه و شما باید کمی صبر داشته باشید.
مجموعه TMS گریدهای قوی خوبی داره. من الان دسترسی به دلفی ندارم تا براتون دقیق چک کنم. ولی اگه مشکلتون حل نشده بهم اطلاع بدین تا شنیه نتیجه رو یهتون بدم.
-
با سلام
از پاسخگویی شما متشکرم(مرد مباح).
من هنوز مشکلم حل نشده (گرید tms و vclskin و xpman را امتحان کردم)
یکی از دوستانم می گفت وقتی با دلفی 7 کار میکرده این مشکل براش پیش امده و تونسته با دانلود چند فایل dll از اینترنت مشکل را حل کند اما در حال حاضر نام ان فایل ها را به یاد ندارد و من هم هر چه گشتم چنین چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
-
من در مورد این dll ها چیزی نمیدونم.
و راستش تا حالا هم چنین مشکلی رو ندیدم. ولی امیدوارم که بتونم به زودی کمکتون کنم.
-
اینها چیزهایی نیست که تو برنامه تاثیر گذار باشه .
من خودم از ابزار NextSuite استفاده مینم و مشکلی هم نداره (تو همین فروم سرچ کن)
-
مي توني از اسكينهاي AlphaControls استفاده كني. ولي من بهت مي گم كه اين مشكلها مشكل مهمي نيست.
براي حل اين مشكل اين راه رو امتحان كن شايد خوب بشه. مي گم شايد نه قطعاً. يه پنل توي فرمت بزار و DBGrid رو توي پنلت قرار بده و خاصيت Align اون رو به Client تغيير بده.
موفق باشين