عدم دسترسي به فايلهايي كه قبلا انكريپت شده اند...
با سلام به همه.
يك پوشه كه تو اون چند پوشه و فايل با فرمتهاي مختلف(عكس،اكسل،ورد،رار و...)هستش همگي غير قابل اجرا هستن.نام كليه فايلها به رنگ سبز تغییر کرده و نه كپي ميشن،نه كات ميشن،و هيچكدوم اجرا نميشن.در هنگام كپي ارور ميده كه فايل با يه برنامه ديگه در حال اجراست و يا ديسك پرهست.در حاليكه كه هيچ كدوم درست نيست.فقط ميشه ديليت كرد.نه ويروس داره نه تروجان.(كل سيستمم رو چندبار اسكن كردم اصلا ربطي به يروس نداره) با اكانتهاي مختلف و سطح دسترسي كامل امتحان كردم باز هم همون مشكلاتي كه گفتم داره.از حالت read only درآوردم فرقي نكرد.ريكاوري كردم چيزي نشد.حالت safe mode رفتم بازم همونه.
دو نكته مهم:
1:من روي سيستمم دوتا اكانت(1.ادمين 2.ليميت) بود.اينها در اكانت ليميت ويرايش ميشدن.ويندوز رو عوض كردم و اكانتها همون نام قبليشون رو گذاشتم كه بعد نصب ويندوز اينجوري شد و كل محتويات اين پوشه غير قابل اجرا شدن.
ويرايش:نكته اصلي اينه كه توسط اكانت ليميت در ويندوز قبلي قسمت encrypt گزينه اش فعال بوده و حالا اين مشكلاتي كه گفتم وجود داره.
در قسمت properties--->advanced گزينه Encrypt Contents to secure data فعال هستش.با هر اكانتي كه تيك رو بردارم هنگام apply ارور ميده و نميشه تاييد كرد و بايد ايگنور كنم.در اون قسمت Encrypt Contents to secure data توي گزينه Details فقط نام اكانت ليميت هستش(فكر كنم براي ويندوز قبل هستش،چون مثل هم نامگذاري كردم)اما وقتي گزينه add رو ميزنم نام جديدي نمياد كه بتونم اضافه كنم.توي هر دو اكانت همينجوريه.
لطفا كمكم كنيد.خودم ديگه راهي بلد نيستم...