'گرم شدن زياد، صداي زياد و لرزش خفيف كيس
سلام دوستان.
مشكل از اوجايي شروع شد كه من يه مدت بود وقتي كامپيوترم را روشن ميكردم فن پاور ضداي بدي تا چند دقيقه ميداد، منم تصميم گرفتم پاور را عوض كنم. يك كامپيوتر ديگه هم داشتم پاور اونا باز كردم و با پاور اين كامپيوتر مقايسه كردم و ديدم كاملا مارك و مدلشون يكيه. بعد اين دوتا پاور را باهم عوض كردم. البته ترتيب اتصال پاور به قطعات ديگر را هم عوض كردم. يعني يه دسته از سيمهاي پاور كه دوتا سوكت را داره را يكيشا به سي دي رام و اون يكي را به هارد وصل كردم ، و اون يه دسته سيم كه سه تا سوكت داره را به دي وي دي رايتر و فلاپي و اون سوكتي كه براي جلوي كيس ميره وصل كردم و از اون سوكت جلوي كيس كه خودش يه سوكت ديگه داشت به فن كيس وصل كردم(ببخشيد اينقدر توضيح دادم چون ميخوام بدونم آيا مشكلم از اين نوع سيم بنديه) . بعد ديگه با كامپيوتر شروع به كار كردم. بعد يه چند روز يهو متوجه شدم صداي كيس خيلي زياده و يكم هم ميز كامپيوتر داره ميلرزه. منم سريع برنامه كه ماله خود مادربرد كه براي نشون دادن دما و سرعت هست را اجرا كردم كه وقتي اجرا شد شروع به آژير كشيدن كرد و ارور زد كه دماي MB زياده. حالا من حدس ميزنم MB همون Main Board. الان اين برنامه اجراست و دماها به اين صورت: cpu 57 درجه ، MB 48 درجه، سرعت فن cpu 4383 RPM هست. وقتي دماي mb به 45 ميرسه شروع به آژير كشيد ميكنه اين برنامه.
حالا با توجه به اطلاعاتي كه دادم به نظر شما چرا اين مشكل ايجاد شد؟ آيا بايد اين دما را جدي بگيرم؟
ممنونم.