N97 یا i8910 ؟؟؟((اورژانسی))
سلام.من از وقتی که N97 معرفی شد تا وقتی که اومد دنبالش بودم و دربارش می خوندم .دیگه ازش خوشم اومده بود و می خواستم بخرمش تا این که i8910 رو دیدم.امکاناتشونو که مقایسه کردم تقریبأ یکی بودن ولی از چند نظر به خصوص دوربین، i8910 به نظرم سرتر اومد.ولی خب یه جورایی با قیافه N97 بیشتر حال می کنم. ولی خب دوربین 8 مگاپیسل i8910 چشممو گرفته.شنیدم که میگن صدای i8910 موقع فیلمبرداری ضعیفه حالا نمیدونم واقعأ ضعیفه یا اینکه عالی نیست و توقعات زیاده و هم این که اولین باره که از فیلمبرداری hd تو گوشی استفاده میشه پس نمیدونم خوب از آب دراومده یا نه.با همه این حرفا اگه بدونم که کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداریش اون چیزی که از 8 مگاپیکسل و hd انتظار میره نباشه و خیلی با N97 تفاوت نکنه و یا نسبت به اختلاف قیمتشون ارزش نداشته باشه میرم سراغ همون N97 و واقعا کدومشون نسبت به اون یکی برتری داره؟حالا اگه میشه اساتید یه لطفی بکنن راهنمایی کنن که من این وسط چه گلی به سرم بگیرم.و در ضمن هرکی میدونه در مورده معایبه جفتشونم حتمأ بگه که روشن تر بشم.فقط عاجزانه از همه دوستان خواهش میکنم که تعصب روی برند رو بذارن کنار و سامسونگ و نوکیا رو فراموش کنن و بی طرفانه از روی خود گوشیا و امکاناتشون قضاوت کنن.من نوع برند اصلا برام مهم نیست فقط کیفیت.خیلی ممنون.