دانلود بدون محدودیت از Rapidshare
بعد از کلی گشتن در فروم و دیدن مطالب به هم ریخته در مورد روشهای دانلود از راپید شیر و سایر سایتهای اشتراک
گذاری فایل ، نا امید شدم و دنبال یک سایت خوب که توضیحات کاملی درمورد روشهای دانلود نامحدود از راپیدشیر
داده باشه گشتم که یک وبلاگ خوب به اسم چاپار پیدا کردم که مطالب بسیار جالبی داشت ، ( اگه
نویسنده توی این انجمن عضوه اینجا اعلام کنه ) ، گفتم مطالبش رو با ذکر منبع اینجا بگذارم ، امیدوارم که
مورد قبول واقع بشه . البته مطالب بیشتری هم در مورد دانلود نامحدود از راپید شیر جستم که خودم دارم ترجمه
میکنم ، اگه دوستان از این تاپیک استقبال کنند و دستی هم به دکمه تشکر بزنند که باعث دلگرمی من بشه بزودی
میزارم ، عقده خود کم بینی هم ندارم :31:
پایان پادشاهی رپیدشیر ( قسمت اول )
تیتر این پستم جالبه ( پایان پادشاهی رپیدشیر ) . می خواهم در مورد دانلود فایل ها با سرعت بالا و بدون محدودیت از رپیدشیر بنویسم ! ( در ضمن اگه کسی میدونه که چگونه باید فایل های آپلودی در مگا
آپلود را جستجو کرد؟ لطفا کامنت بذاره ) برای این کار روش های زیادی وجود داره که کمابیش شاید با آنها در وبلاگ ها و سایت های دیگر برخورد کرده باشید و من هم در پست های بعدی به آنها خواهم
پرداخت ولی روشی که در این پست می خواهم به آن بپردازم جدید و خلاقانه و کمی هم عجیب است ! برای این کار شما به یک هاست UNIX با قابلیت پشتیبانی از PHP نیاز دارید که در یک کلام سرور
لینوکس . البته شاید در سرور ویندوز هم جواب بده ولی من امتحان نکردم ولی به صورت لوکال هاست در کامپیوترم جواب نداد ! در مرحله بعدی اسکریپت RapidKill را از سایت
کد:
http://www.rapidkill.net
دانلود کنید و روی هاست خودتان آپلود و سپس از حالت زیپ خارج کنید و سطح دسترسی پوشه ای که اسکریپت را در آن آپلود کرده اید را به 777 تغییر دهید تا امکان ذخیره فایل های آپلود شده در آن
ممکن باشد . خوب کار تمام است با رفتن به آدرسی که RapidKill را در آن آپلود کرده اید آن را فراخوانی کنید و آدرس فایل دانلودی از رپیدشیر را به آن بدهید و بعد وارد کردن کد امنیتی در چند ثانیه فایلتان
را در هاست خود تحویل بگیرید !!! البته هر از چندی باید اسکریپت فوق را به روز کنید یعنی تمام مراحل نصب را از اول طی کنید چون این اسکریپت به نحوی سرور رپیدشیر را هک می کند و آنها هم بیکار
نمی نشینند و راه این اسکریپت را می بندند . به امید اینکه این پست مفید بوده باشد در آینده ای نزدیک راههای تازه ای را برای مقابله با رپیدشیر پست خواهم کرد منتظر باشید !!!
برگرفته از وبلاگ بسیار خوب چاپار به نشانی :
کد:
http://ish.blogfa.com