دنبال یه برنامه میگردم که مثلا یه فایل 100مگ رو بکنه 50مگ یا کمتر
با تشکر امیر
Printable View
دنبال یه برنامه میگردم که مثلا یه فایل 100مگ رو بکنه 50مگ یا کمتر
با تشکر امیر
سلام آقاي امير
فشرده كردن فايل بستگي به نوع فايل دارد فايل هاي تصويري و صوتي و از اين نوع خيلي كم فشرده ميشوند
فايل هاي اجرايي و نرم افزاري بيشتر فشرده ميشوند . اما فايل 100 مگ چقدر بشه به اينا بستگي دارد
بهترين برنامه فشرده سازي WIN RAR هستش كه اين جديده
اينم بگم كه برنامه هايي هستن كه اينقدر فشرده ميكنند كه باورت نميشه اما ممكنه بعد از آنزيپ كردن فايل رو خراب كنند يا ساعت ها وقت ببرند تا فايلي رو باز كنند در كل استفاده از اينها توصيه نميشودکد:http://rapidshare.de/files/3771830/WinRAR.3.50.Inc.Rus.and.3.Keys.rar.html
موفق باشي
همون طور که فرید جان توضیح دادن بستگی به نوع فایل داره ولی در کل شما همون WinRAR رو استفاده کن:)
آخرین ورژنشم همون 3.51 هست;)
سلام
بچه ها کی جی بی Kgb میگن خیلی حجم فایل رو پایین میاره. تو همین بخش معرفی نرمافزار، افیس 2006 رو آورده تا 5/1 مگابایت. خود فایل شاید 500 مگابایتی باشه. ولی من نتونستم لینکش رو پیدا کنم. البته زیاد هم دنبالش نگشتم
kgb Archiverدر همون تاپیک معرفی شده بود فکر کنم تو مگا اپلود هم،اپلودش کرده بودند حجمش هم کمه ،من اون نسخه افیس را ظرف هفت ساعت با این نرم افزار اکستراکت کردم که در پایان هم ارشیو مورد نظر خراب شده بود البته سیستمتون باید خیلی بالا باشه و سیستم من هم تقریبا بالا بود،به در تمام طول ان ،صد در صد سی پی یو من استفاده شده بود حالا سیستم من بالا بود مثلا.من استفاده از این برنامه رو اصلا توصیه نمی کنم.
شديدا تاييد ميشودنقل قول:
نوشته شده توسط PayPal
هم مدت اكستراكت زياد است و هم احتمال خرابي آرشيو هست
win ace بهترين نرم افزار براي فشرده سازي هستش .
در مورد فايلهاي تكست 700 مگ رو به 1 مگ تبديل ميكنه . براي فايلهاي گرافيكي هم بيشتر از ساير نرم افزارها فشرده ميكنه .
خودتون نمودارهاي كارايي اين نرم افزار رو در مقايسه با با ديگر نرم افزار ها( كه در خود نرم افزار هست) ببينيد.