این ویروسه چیه یکی تکلیف منو روشن کنه
سلام اینا رو تند تند مینویسم چون ممکنه باز خراب بشه
اقا من کامپیوتر قاطی کرده یکی یکی مشکلات و میگم اگه زحمتی نبود کمک کنین چون دیگه اعصاب واسم نمونده
1_چندروز پیش داشتم pc رو تمیر میکردم بعد با سشوار با باد سردش میگرفتم اینور اونورش بعد یه بادم گرفتم به poweresh بعد که کامپیوتر وصل کردم دیگه روشن کردم بعد 4 5 دقیقه رستارت یه سی دی رام وصل کرده بودم اونو دراوردم درست شد ولی دیگه از اون روز این کامپیوتر درست کار نمیکنه زود زود هنگ میکنه وقتی هم میرم از منونی مادر بورد گزینه ی هشدار خرابی فن power باز میکنم بعد Save هی شدا میده اونو که میبندم درس می شه در ضمن فن پاور کاملا کار میکنه
2_یه ویرسی نمیدونم چیه که بعد از 20 15 دقیقه کانکشن قطع میکنه و همه ی دانلودا ... قطع میشه ار مسنجر هم درمیاد وقتی هم مودم خاموش روشن میکنم کامپیوتر هنگ میکنه موسم تکون نمیخوره (من adsl دارم خیلی هم دانلود میکنم تا چند روز پیش از این مشکلا نداشتم)
3_ بعد از اینکه کانکشن خراب شد میخوام رستارت کنم یه صفحه ی ابی میاد ابی پر رنگ که کلی توش نوشته با رنگ سفید نوشته
4_الانم خواستم این تاپیکو ارسال کنم دیدم کانکشن قطع شده ولی همچنان چراغه مودم روشنه این طوری میشه بعد قطع شدن کانکشنjar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/chrome/en-US.jar!/locale/browser-region/region.propertiesforum.p30world.com
بعد ارسا این ارور میاد
5_لطفاً یه لطفی کنین چاره ی کارو نشون بدین