سلام
من جدیدا خیلی این 6و8 رو شنیدم
اما نمیدونم چیه؟
به ساسی مانکن مربوطه؟ :31:
کلا در موردش توضیح بدین
ممنون:27:
Printable View
سلام
من جدیدا خیلی این 6و8 رو شنیدم
اما نمیدونم چیه؟
به ساسی مانکن مربوطه؟ :31:
کلا در موردش توضیح بدین
ممنون:27:
اطلاعات من ناقصه در زمینه ی موسیقی ولی فکر میکنم به اهنگ های شاد میگن که با ضرب و تنبک و از این جور چیزا نواخته بشه:27:
به زبان ساده تر اهنگ هایی که اینجوریت میکنه :26:
8/6
از نظر تئوری موسیقی یه کسر میزانه که بیان می کنه تو هر میزان 6 نت یا سکوت چنگ داریم
ارزش زمانی چنگ = 8/1
صورت کسر تعداد نت در میزان رو بیان می کنه مثلا 8/3 یعنی سه نت در هر میزان 8/5 ، پنج نت در هر میزان که کشششِ این نت
ها باندازه 8/1 یا همون چنگ هست .
تو نظر عموم موسیقی 8/6 یعنی کو چه بازاری یا پاپ یا بندری یا هر چی که شما اسمشو میذاری .
که طبعا اینطور نیست .. به عنوان نمونه ترانه ای مثل nothing Else Matters از متالیکا هم ریتمش 8/6 هست .
امیدوارم توضیحات مفید باشه .
ممنون
پس 6و 8 که ساسی مانکن و بقیه میخونن در واقع همون آهنگ های کوچه بازاریه که الان همه میخونن دیگه؟
تا جایی که میدونم به این سبک R and B و یا R&B هم میگند .
این R&B مخفف چه کلماتیه؟نقل قول:
تا جایی که میدونم به این سبک R and B و یا R&B هم میگند .
Rhythm and Bluesنقل قول:
نه ببینید یه چیز کلا جداست .نقل قول:
اینهایی که شما میگید سبک هستن ممکنه ریتمشون 3/4 باشه یا 6/8 یا 3/8 یا ...
6/8 رو دوستمون توضیح دادن ، 6/8 ترکیبی هست . مثلا شما آهنگ خوابهای طلایی که ریتم بسیار آرومی داره رو در نظر بگیرید که 6/8 هست با یه آهنگ بترکون مثل آهنگ های متالیکا ...
ضمنا دوستان فکر نکنید این ساسی مانکن هر چی میگه از رو اطلاعاتش میگه . این اگه موسیقی بلد بود چیزی از 6/8 و اینها میدونست نمیرفت رپ بخونه که ! فکر نکنید من از رپ خوشم نمیاد ها ! مثال زدم ...
پس لازم شد دوباره ی سری توضیحات اضافی بگم :
اینا می تونن (و اسفاده هم می کنن البته ) از انوع کسر میزان های متداول .. مل 4/4 - 4/3 -4/2 8/6 .نقل قول:
پس 6و 8 که ساسی مانکن و بقیه میخونن در واقع همون آهنگ های کوچه بازاریه که الان همه میخونن دیگه؟
البته کسر میزان ها (در کل) چیزی بیشتر از 100 تا هستن .! و کسر میزان های متداول تو موسیقی(در کل -و در هر ژانری) علاوه بر
اونایی که گفتم 8/3 -8/12 -4/8 -8/9 و 4/5 (که ایدو میزان اخیر میزان لنگ هستن) و چن تایی دیگه هستن . حالا :
تمام این کسر میزان ها (با توجه به تاکید نت (که کدوم نت ضعیف تر ادا بشه - کدوم قویتر) یه ریتم میسازه
مثلا 4/4 لامبا
به میزان هایی که هر ضرب اونا قابل تقسیم به 2- 4 -8 باشه میزان های سا ده میگننقل قول:
6/8 رو دوستمون توضیح دادن ، 6/8 ترکیبی هست . مثلا شما آهنگ خوابهای طلایی که ریتم بسیار آرومی داره رو در نظر بگیرید که 6/8 هست با یه آهنگ بترکون مثل آهنگ های متالیکا ...
و به میزان هایی که هر ضرب اونا قابل تقسیم به 3 - 6 - 9 -12 باشه میزان ترکیبی می گن .
و میزان های لنگ توضیحش کمی پیچیده تره و از حوصله این تاپیک و من خارجه ;)
این بترکون بودن یا نبودن تنها به آرانژمان ساز ها - امپ ها و آمپلیفیکیشن سا زها بستگی داره .نقل قول:
یه آهنگ بترکون مثل آهنگ های متالیکا
بنابراین :بی مناست .نقل قول:
ریتم بسیار آرومی
ریتم یه چیزه واحده ، که با پارامترهایی که بالا اشاره کردم می تون Heavy Metal باشه symphnic Rock - pop و pop ایرانی یا بعضی کارهای
به اصطلاح ساسی 8/6 !
موفق باشید
یعنی میزانش شش هشتم هست! من نمی دونم چرا می گن شی و هشت!
یه میزان ترکیبی 2 ضربیه که هر ضرب اش از 3 چنگ تشکیل شده... برای فهمیدن ساده اش تو هر ثانیه (یا با تمپوی دیگه ای(زمان کمتر یا بیشتر دیگه ای)) یه بار پا بزنید و بشمارید: یک، دو، سه که وقتی پشت سر هم پا بزنید و بگید میشه: یک، دو، سه / یک، دو، سه / یک، دو، سه..
این یه توضیح ساده بود... امیدوارم مفید باشه...