تو دانشگاه تو سایت به هر کی یوزرو پسورد بخواد میدن خوب هر کی هم با ماله خودش کانکته و همه کامپیوتر ها با هم کانکت نمیشن ساده ترین راه برای این کار توسط ویندوز چیه؟در مورد isa میشه توضیح بدین؟
Printable View
تو دانشگاه تو سایت به هر کی یوزرو پسورد بخواد میدن خوب هر کی هم با ماله خودش کانکته و همه کامپیوتر ها با هم کانکت نمیشن ساده ترین راه برای این کار توسط ویندوز چیه؟در مورد isa میشه توضیح بدین؟
اگه user ها زیاد نیستند که با خود ویندوز user ها رو باید ساختنقل قول:
اگه زیادن ازradius server استفاده می کنند
ISA رو واسه چی می خواین؟
ISA در واقع یه فایروال قویه که کارای دیگه هم می شه باهاش انجام داد
دقیقا بگید چی می خواید از ISA بدونید تا براتون توضیح بدم
الان 4 تا کامپیوتر را با هم شبکه کردم و اینترنت را روی آنها شیر کردم اما به محض وصل شدن من به اینترنت آنهای دیگه هم وصل میشن اما می خوام اونها یک یوزر و پسورد وارد کنن و در صورت درستی کانکت شن
یکی بهم گفت با isa و --- باید این کار را انجام داد :: البته با خود ویندوز اگه ساده تر هم میشه بفرمایین
فقط با این برنامه های متفرقه مثل hotspot هم خواستم این کار را انجام بدم اما antamedia hotspot اولش یه ویزارد میاد که 2 تا گزینه داره و هر کدوم را که بزنم فرق نداره یه Error زرد رنگ میده یکی از گزینه ها Nat است و دیگری internet sharing که وقتی روی nat است یه عکس پایینش میزنه که سمت چپ سرور با diap-up به اینترنت کانکت شده و سمت راست با شبکه از این سرور اینترنت می گیرن و در حالت internet sharing هم سمت چپ را نشان نمیده و سمت راست مثل همونه
چجوری با ویندوز یوزرهارو بسازم؟نقل قول:
می خوام وقتی من ب اینترنت وصل می شم کامپیوترهای دیگه با وارد کردن یوزرو پسورد به اینترنت دسترسی داشته باشن حالا اگه با همین روش که تو ذهن شما هست میشه لطف کنید بگین چجوری
شما از hotspot یا ccproxy استفاده کنید