12 ولت کردن فنهای Xbox 360 به 2 روش بیرونی و درونی
با توجه به اینکه بعد از 5 ماه بورد Jasper عرضه شده ولی ما هر روز شاهد آمار هایی گرچه اندک از خرابی های این بورد هستیم و همچنین
دوستانی که کنسول اونها Falcon هست به خاطر شنیدن این خبر در پی انجام روشهای Cooling هستند که من در اینجا به یک مورد از اونها
که جزو موثر ترین اونها هست اشاره خواهم کرد و آموزش رو قرار میدهم .
موفق باشید
به روش خارجی ( External )
اول از آقا نوید گل به خاطر زحمتی که کشیدن و تاپیک رو ویرایش کردن تشکر میکنم و بعد هم از آقا پیمان که زحمت آموزش رو کشیدن و من در اینجا قرارش میدم.
خب شروع آموزش :
این بار میخوام بهتون بگم که با 3 تغییر جزئی در Xbox 360 تون, باعث میشید که پردازنده 22 درجه خنک تر کار کنه, گرافیک 10 درجه خنک تر و سیستم هایی که با گرافیک در ارتباط هستند, 4 درجه خنک تر کار کنند. (درجه ها به فارنهایت هستند).
- لوازم مورد نیاز چند متر سیم نازک و لوازم لحیم کاری هستند.
خوب, میتونید دو تا از فن ها رو 12 ولت کنید. (ولی نویسنده ی مقاله یکیش رو 12 ولتی کرده, اون هم فن پردازنده هست).
- سیم های قرمز و قهوه ای سیم های مورد نظر ما هستند. سیم های آبی و سیاه برای اتصال به زمین هستند. فقط کافی است که سیم قهوه ای را قطع کرده و سر آنرا به سیم دیگری لحیم کنید.
شکل 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در مرحله ی بعد باید یک منبع 12 ولتی در مادربردپیدا کنید. (آسانترین را برای پیدا کردن انتخاب میکنیم). با توجه به شکل این منبع12 ولتی, مورد توجه ماست. (نویسنده این منبع رو توصیه کرده).
شکل 2
- کار تمومه!! فن 12 ولتی شد!
(این مرحله ها رو اگه دوست داشتید انجام بدید).
تو این مرحله نویسنده به سلیقه ی خودش تغییراتی رو بوجود آورده مثلا سر خنک کننده را روی چیپ co-graphics قرار میده. (که نحوه ی سیم کشی 12 ولتی در اینجا بهتر دیده میشود).
شکل 3
در اینجا هم ورقه ی نازک یا همونFoil رو محلشو تغییر داده. (به شکل توجه کنین).
شکل 4
در آخر هم از ابداع کننده ی این روش پرسیدن که چه جوری دماها رو اندازه گرفته, که جواب میده با تفنگ دما سنج. "برادرم تو مسابقات ماشین سواری زیادی شرکت میکنه, که از این وسیله برای اندازه گیری دمای نیتروی موتور ماشینش استفاده میکرد".
"این وسیله رو روی هیت سینک GPU که برای مدت یک ساعت کار کرده بود قرار دادم. و بعد در قسمت زیرین خنک کننده ی پردازنده. به همین دلیل هم وانمود میکنم که درجه ها درست هستند."
خوب! روش باحالی بود, نه؟! به نظر من که خیلی آسون اومد. از اون جایی که تو ایران این دستگاه گارانتی نداره, به نظرم امتحانش ضرر نداره.
ولی خیلی از ماها وقتی می بینیم پای لحیم کاری و این صحبت ها اومد وسط, این کار رو نمیکنیم!!
منبع : llamma/xbox360/mods
ترجمه و ویرایش: P3yman_xl