نقل قول:
از نظر شما من برای وارد شدن به دنیای سه بعدی از کدوم نرم افزار استفاده کنم
همونطور که می دونید توی ایران خیلی نرم افزار ها به صورت ارزون قیمت در دسترس قرار دارند و نرم افزار هایی مثل 3d max / maya /XSI و ... که قدرتمند هستند (نرم افزار های زیادند) امکانات مشابه ای دارند، با هر کدومشون یه کمی کار کنید با هر کدوم که راحتر هستید با اون کار کنید.
نقل قول:
1 - من از زی براشه استفاده کنم یا mudbox یعنی کدوم از امکانات بیشتری برخوردارند
خب به نظر من ابتدا با نرم افزار هایی که بالا گفتم شروع کنید تا یه کمی بیشتر با دنیای سه بعدی آشنا بشید و بعد با یکی از این دو نرم افزار. من با mudlbox کار نکردم ولی فکر نمی کنم تفاوت زیادی داشته باشن.
نقل قول:
2 - من توی mudbox یکی از شی های برنامه مثل سر انسان رو ویرایش می کنم وقتی می خوام ذخیره کنم و وارد مکس کنم error میده برای ذخیره از منوی file<Export Selection استفاده می کنم و ذخیره نمی شه
راستش من دلیلشو نمی دونم، بهتره یه عکس از ارور بزارید.
نقل قول:
3 - چجوری می تونم تصویر رو وارد متریال ادیتور کنم این قسمت واسم خیلی مهمه لطفا یه خورده مقدماتی تر توضیح دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
4 - ببخشید سوالات زیاد شد این اخری V-ray رو از کجا گیر بیارم من از مکس 2010 کار می کنم می خواشتم بدونم Vray روی مکس یا باید جدا از مکس نصب بشه
توی بخش "پلاگن ها" این پلاگن برای مکس 2010 قرار داده شده، بله باید جداگانه نصب بشه و آموزشش هم توی "مباحث آموزشی" قرار داره.