تفاوت هاي اساسي بين موبايلهاي سوني اريكسون با نوكيا
مزيت ها و معايب هر دو مارك رو بررسي كنيد
Printable View
تفاوت هاي اساسي بين موبايلهاي سوني اريكسون با نوكيا
مزيت ها و معايب هر دو مارك رو بررسي كنيد
اوليشو فكر كنم خودم بدونم اونم انتن دهي نوكيا هست كه از سوني اريكسون خيلي بهتره
اینکهآنتن دهی نوکیا خیلی خوبه درش حرفی نیست ولی بسته به اینکه هر کسی به کار کردن با چه گوشی ای عادت کرده مزایا و معایبشون فرق داره.مثلا کار کردن با نوکیا واقعا سادست
ولی از نظر ظرافت گوشی های سونی خیلی ظریف تر هستن.
به نظر من و بر تجربه ای که داشتم اتفاقا آنتن دهی سونی اریکسون بهتر از نوکیا می باشد .ولی کیفیت مکالمه در نوکیا بهتر است که البته در سری w سونی اریکسون به پای نوکیا رسیده . از نظر پخش mp3 و صدا هم که سونی اریکسون کاملا از نوکیا برتره . در مورد کیفیت lcd هم سونی اریکسون خیلی بهتره . در مورد منو و user ferndly بودن هم باز هم sE پیش رو است . کلا سونی اریکسون کاملا از نوکیا برتره و در این هیچ شکی نیست .
سلام
به نظره من نوكيا خيلي گوشيه شاخيه
يعني واقعا عاليعه البته هركي
يه نظري داره
دمت گرمنقل قول:
نوشته شده توسط masoudboy
منم با شما موافقم
من كه از منوي ه نوكيا خوشم نمياد ولي سوني اريكسون چيزه ديگه ايه
سلام... من بین خرید گوشی نوکیا و سونی اریکسون با اینکه تا 330 هزار هم میتونستم هزینه کنم و سونی اریکسون سریw بخرم ولی با اینکه کیفیت دوربین هم برام مهم بود.باز هم نوکیا 6630 انتخاب کردم.فقط به علت قابلیت نصب نرم افزار اسان و متنوع بودن نرم افزار. که میتونه یک گوشی نوکیا معمولی رو به یه کامپیوتر همراه کوچک تبدیل کنه. البته من قبل از این گوشی سونی داشتم (j70)و ازش کاملا راضی بودم
سونی اریکسون از نظر کیفیت و پیشتازی در فناوری بهتره و فقط یک ایراد از گوشی های سونی اریکسون میشه گرفت اونم سیمبیان نبودن اونهاست به غیر از دوتاشون P900,P910 که این دو فقط سیمبیان هستند ولی گوشیهای نوکیا از بیشترشون از این سیستم عامل سیمبیان استفاده میکنن ولی در کل من سونی اریکسون رو بیشتر قبول دارم مخصوصا K750i
با تاييد حرف هاي دوستان
نسبت قيمت به كارايي سوني اريكسون خيلي خوبه .نقل قول:
سلام
به نظره من نوكيا خيلي گوشيه شاخيه
يعني واقعا عاليعه البته هركي
يه نظري داره
شما يه گوشي 100 تومني سوني اريكسون رو حساب كن و بعدش مقايسش كن با يه نوكيا 100 تومن .
نوكيا هيچي نداره
داره نون اسمش رو ميخوره