الان بهترین تا 110 که گرافیک آنبرد داشته باشه چیه که Phenom 2 رو هم ساپورت کنه؟مرسی
Printable View
الان بهترین تا 110 که گرافیک آنبرد داشته باشه چیه که Phenom 2 رو هم ساپورت کنه؟مرسی
مادربورد خودم MA69G-S3H هست.cpu چهار هسته ای ساپورت میکنه؟
AMD - Socket AM2+ / Phenom - AMD 780G Chipset - DDR2 1066 - PCI Express -SOUND+VGA ATI Radeon 3200 graphics + Gigabit LAN + 5xSATA2 + 1394 / HTML clipboardNEW AM3
GIGABYTE - MA78GM-S2HP
بالا توضیحاتش هستش...
دقیق 110000 تومان
ماله خودم تا چه cpu ساپورت میکنه؟
HI.HIنقل قول:
مادر بورد خودتم اگه بایوسشو آپدیت کنی Phenom II رو ساپورت میکنه
لینک زیر رو ببین
به نظر من الکی پولتو خرج نکن همین مادربورد خوبه:10:
از دوستان حرفهای یکی کمک کنه.مادربوردم phenom 2 رو ساپورت میکنه؟
سلام دوست عزیز با آپدیت بایوس میشه ولی شما مین بورد رو ارتقا بدی بهتره همون مینی که دوست عزیز معرفی کردند یا اینمدل مین biostar - TA 790 GX a2 +128mb مینی هست vga onboard قوی و تمام سی پی یو های فنوم 2 رو هم ساپورت می کنه !
فعلا بایوس رو بروز کنید و استفاده کنید بعدش با هزینه بیشتر سمت چیپهای + پردازنده های بهتر برید
اینجوری من مجبورم 2 بار هزینه کنم.الان cpu خودم 4800 هست.اگر بدونم که 100 % فنوم 2 یا فنوم 4 هستهای روی سیستمم جواب میده اول CPU میگیرم و بعدا مادربورد رو ارتقاع میدم.تو خود سایت گیگابایت نوشته که ساپورت میکنه اما میخوام 100 درصد باشه:نقل قول:
کد:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2554#anchor_os
کسی کمک نمیکنه؟اگر بودجم رو تا 130 ببرم بالا چی گیرم میاد که تا 2-3 سالی نخواد مادربورد عوض کنم؟