سلام.
بالاخره تصمیم گرفتم گوشی بخرم.خواهشا در انتخاب درست کمکم کنید.
1_صدایی عالی در اسپیکر و هدفون
2-lcd عالی و کمتر از 3اینچ نباشه.
3_دوربین خوب.ترجیحا 8مگاپیکسلی باشه.
4_قابلیت خوندن فایلهای pdf
5-fm transmitter (ترجیحا)
6-نوکیا نباشه
ممنونم.
Printable View
سلام.
بالاخره تصمیم گرفتم گوشی بخرم.خواهشا در انتخاب درست کمکم کنید.
1_صدایی عالی در اسپیکر و هدفون
2-lcd عالی و کمتر از 3اینچ نباشه.
3_دوربین خوب.ترجیحا 8مگاپیکسلی باشه.
4_قابلیت خوندن فایلهای pdf
5-fm transmitter (ترجیحا)
6-نوکیا نباشه
ممنونم.
اگه از گزينه 5 صرف نظر كني...رنوار همه نياز هاتون را برطرف ميكنه...قيمتشم 350...اما آرينا هم هست...دوربينش 5...ولي از نظر امكانات عالي...هر 2 الجي هستند...آرينا هنوز تو ايران نيومده...ولي بزودي پيداش ميشه...
گوشي كه هم ّFM Transmitter و هم دوربين 8 داره...i8910...هنوز زياد تو ايزان نيومده...قيمتشم تقريا 2 برار آرينا...
N97 هم هست...كه اونم دوربينش 5...ولي كيبورد داره...
نوکیا که اصلا.میشه از fm چشم پوشی کرد ولی چون صفحه lcd برام اهمیت زیادی داره شنیدم lg صفحه نمایش خوبی نداره:13:نقل قول:
سلام دوست عزیز. ببینید گوشیهایی که دوربین 8 و صفحه نمایش 3اینچ به بالا داشته باشند و نوکیا هم نباشند اینا هستند:
samsung i8910 HD / M8800 Pixon
LG Renoir
البته سامسونگ S8300 و I8510 هم هستند ولی صفحشون 2.8 اینچه.
چون نوکیا نمیخوای ، N97 نوکیا بهترین انتخابه !!! شوخی کردم
با چیزایی که گفتی تنها انتخابت بی برو برگرد SAMSUNG i8910 HD هست
samsung i8910 HDروی این گوشی فکرات را بکن
omnia hd که قیمتش سر به فلک میکشه.از بین اینا کدوم یکی بهتره؟صبر کنم viewty2 بیاد خوبه؟نقل قول:
دوست من .مطمئنا کاملترینشون همون امنیا HD است که قیمتشم در بازارهای جهانی حدودا 700 هزار تومن هست.:5:نقل قول:
اخه تا موقعی که من بخوام صبر کنم که قیمتش تو ایران 700 بشه ریشم سفید میشه.تازه شنیدم که زوم اپتیکال هم نداره:41:این lg viwty2 اگه بیاد با توجه به قیمت omnia فکر کنم باید 500 بشه.اصلا میشه؟من که موندم والا:19:نقل قول:
بابا یه دفعه بگو نمیخوام بخرم !! اصلا آقا شما مشتری نیستی :دی
نمیدونم چرا تازگی ها همه با نوکیا لج افتادن !!! حالا اگه از FM Tr صرف نظر کنی i8510 بگیر