سلام
ببخشید، من می خوام وقتی کاربر پنجره رو که بست ( که در اثر اون session همپاک می شه) اون وقت یه کد به اجرا در بیاد که در اینجا یه alert به زبان جاوا اسکریپت هست.
می خواستم ببینم چطور می تونم این کار رو انجام بدم.
دمتون گرم:10:
Printable View
سلام
ببخشید، من می خوام وقتی کاربر پنجره رو که بست ( که در اثر اون session همپاک می شه) اون وقت یه کد به اجرا در بیاد که در اینجا یه alert به زبان جاوا اسکریپت هست.
می خواستم ببینم چطور می تونم این کار رو انجام بدم.
دمتون گرم:10:
وقتی کاربر مرورگر رو میبنده سشن حذف نمیشه! فقط کوکی که id سشن رو تو مرورگر ذخیره میکنه حذف میشه. سشن اصلی توی سرور وقتی که یه مدت مشخص غیر فعال باشه اون موقع حذف میشه
فکر نمیکنم هیچ رویدادی هم باشه که دقیقاً بسته شدن مرورگر رو اجرا کنه! میتونید از onunload استفاده کنید (در تگ body یا به صورت متد شیء window یعنی window.onunload) اما این رویداد هر وقت که کاربر از صفحه خارج بشه اجرا میشه نه دقیقاً با بسته شدن مرورگر
درسته.
من همینو امتحان کردم.
وقتی کاربر sign in هست و وقتی پنجره رو می بنده اگه دوباره بیاد تو سایت همچنان آی دی اون بازه، و بعد از مدتی off می شه...
آخه من می خوام واسه آنلاین بودن کاربر تو انجمن ها استفاده کنم، و وقتی کاربر آخرین انجمنش رو ببینه و پنجره رو ببنده آخرین آدرس صفحه در d باقی می مونه و پاک نمیشه.
در واقع هدف من پاک کردن اطلاعات کاربر وقتی پنجره رو می بنده هستش...
مثل اینکه باید از یه راه دیگه استفاده کنم....:41:
ممنون