سلام من با چند تا موتور بازی سازی بازی در سطح gta iv البته فقط یک مرحلش را ساختم بعضی از دوستان می گن امکان نداره من تصمیم دارم آموزش پیوند زدن چند موتور به یک دیگر را برای شما بزارم اگر کسی مایله یاد بگیره نظر بدید تا بزارم
Printable View
سلام من با چند تا موتور بازی سازی بازی در سطح gta iv البته فقط یک مرحلش را ساختم بعضی از دوستان می گن امکان نداره من تصمیم دارم آموزش پیوند زدن چند موتور به یک دیگر را برای شما بزارم اگر کسی مایله یاد بگیره نظر بدید تا بزارم
منتظریم ! :31:
یک مرحله از GTA IV ? :18:
اسکرین شات میشه بزارید ؟ :27:
ممنون :40:
منم یک مرحله از بازی Crysis 2 رو ساختم که خیلی هم بهتر از نسخه ی اصلی ش شده
اونم با Game Maker و RPG Maker
سرکاريه بابا
اگه ميخواستي بگي که ميگفتي ديگه اين حرفا رو نداشت
سورس يک موتور رو هم نميشه با يک موتور ديگه باز کرد چه برسه به اينکه بخواي دو موتور رو با هم ادغام کني !!!
دوست عزیز سرکاری نیستنقل قول:
اگر کسی استقبال نکنه گذاشتن این مطلب چه فایده ای داره؟
در حالت عادی بله حرف شما درست ولی وقتی بتونیم-سورس را هک کنیم و یک سری دستور بهش اضاف کنیم این امکان وجود داره در ضمن کسی نگفت که دو تا نرم افزار را با هم ادغام کنیم من گفتم-سورس کدی را که در دو موتور مختلف ساخته شده را با هم ادغام می کنم اگر استقبال خوب بود می زارم چون نتیجه 2 سال کاره هک است
امو مگه میخواین بنگاه خیریه راه بندازین که ملت باید هی درخواست بدن :دی :دی
خوب بگین یه چیزایی دیگه
ثواب داره
يكمي عجيبه؟؟ولي امروز يكي بياد بگه من نون پختم ميگن مدرك داري؟؟؟خوب حداقل اگه نميخواي بزاري يه اسكرين شاتي چيزي بزار كه حداقل دل ما بسوزه!!!!
از این جمله ایشون همه چیز مشخصه ! :31::18:نقل قول:
ازی در سطح gta iv البته فقط یک مرحلش را ساختم
خودشون تنهایی GTA IV ساختن پس حتما میتونن سورس دو موتور رو با هم اداغام کنند :27:
حرف ایشون کاملآ درسته فقط کافیه که SDK انجین هارو با هم مخلوط کرد یا به انجینت کد های یک انجین دیگرو چسبوند و ....
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ :19:نقل قول:
حرف ایشون کاملآ درسته فقط کافیه که SDK انجین هارو با هم مخلوط کرد یا به انجینت کد های یک انجین دیگرو چسبوند و ....
اموزش نمیزارید ؟ :11: