سلام دوستان
می خواستم دوستان بهترین دانلود منیجری رو که می شناسن به من معرفی کنن
همین طور دانلود از رپیدشیر نیز برام خیلی مهمه
ممنون می شم کمکم کنین
Printable View
سلام دوستان
می خواستم دوستان بهترین دانلود منیجری رو که می شناسن به من معرفی کنن
همین طور دانلود از رپیدشیر نیز برام خیلی مهمه
ممنون می شم کمکم کنین
اینجا سرش بحث و نظرسنجی شده دوست عزیز
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240616
سلام .
دانلود منیجرهای زیادی هستند .
ولی یکی از خوبهاش DAP ه . یکی دیگه که خودمم ازش استفاده می کنم Mass Downloader هست . Internet Download Manager هم هست که از دانلودر های خوبن .
برای دانلود از RapidShare دو سه تا برنامه هست که قدیمین ، برای RapidShare قدیمی جواب میدن ، AntiRapidShare هست که اگه نسخهی جدیدشو یافتی دانلود کن . یکی دیگش هم RapGet هست اونم بدک نیست . باید بتونی روش استفادشونو یاد بگیری . آهان یکی دیگه که میشناسم Rapidown ه . کار Rapidown کمی درسته . :دی
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من به خاطر همین پست دادم چون همش رو نمی تونم نصب کنم!
به نظر شما کدوم بهتره
خواهش ...نقل قول:
ممنون دوست عزیز
من به خاطر همین پست دادم چون همش رو نمی تونم نصب کنم!
به نظر شما کدوم بهتره
در میان دانلودر های اولیه که معرفی کردم همشون بهترین ها هستن مانده به سلیقه ی خودت .
ولی اگر اینترنت پر سرعت داری DAP بهتره چون شتاب میده . Mass Downloader هم خوبه ولی نه به خوبیه DAP . تنها تمایز Mass Downloader به DAP اینه که Mass Downloader برنامه ای تمیز و شسته رفتهایه .
برای دانلود از RapidShare پیشنهاد میکنم از برنامه Rapidown استفاده کنی ولی میل با خودته .
موفق باشی .
orbit خوبه
کم حجم
سبک
قوی
هيچي اينترنت دانلود منيجر يا همون IDMAN نميشه واقعا از همه لحاظ تكه
من خودم ADSL دارم همه نوع دانلود منیجر امتحان کردم ولی IDM واقعا محشره و سرعت دانلود و امکاناتش حرف نداره .نقل قول:
پیشنهاد منم همینه .
اینترنت دانلود منیجر از همه بهتره
اگر اینترنت پرسرعت داری دپ هم اخرین ورژنش کرک شده عالیه(DAP 9.2.0.0)
اینترنت دانلود منیجر واقعا عالی هست هیچ دانلود منیجری به پاش نمی رسه !
شاید باور نکنید شاید هم واسه من اینجوریه اما من زمانی که سرعتم با اینترنت دانلود منیجر 100 بود با DAP نصف بود یعنی 50 !