-
تلوزيون مناسب براي بازي
سلام
يه تلوزيون مي خوام بگيرم براي بازي اندازه 32 اينچ ، بيشتر نه بودجم مي رسه نه تو اتاقم جا مي شه !!! حداكثر خرجي كه مي تونم بكنم يه ميليون تومن ...
1. براي بازي پلاسما بهتره يا ال سي دي ؟؟
2. برند خيلي مهم نيست
3. حتما فول اچ دي باشه !
4. كاربري اول براي بازي ( پلي استيشن سه ، نينتندو وي ، ايكس باكس 360 )
كاربري دوم ديدن فيلم در حد دي وي دي ( خيلي كيفيت بالا براي فيلم ديدن لازم ندارم)
كاربري سوم ديدن تلوزيون ملي !
5 . مي خوام حداقل دو تا پورت hdmi داشته باشه با يه پورت vga يا dvi براي كامپوتر ! يا سه حداقل سه تا hdmi داشته باشه ( كارت گرافيكم خروجي hdmi) داره ولي اگه ورودي vga يا dvi هم داشته باشه بهتره ...
6. كيفيت صداش در حد قابل قبول باشه ...
7 . بيشتر تو شب و تاريكي بازي مي كنم ...
8. چيز ديگه اي اگه به ذهنم رسيد ذكر مي كنم ....
لطفا پيشنهاداتتون رو با قيمت تقريبي بگيد ....
با تشكر
-
خيلي ممنون از اين همه مدلي كه پيشنهاد داديد ، الان موندم بين اين همه پيشنهاد كدوم رو بگيرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
-
هر کودوم که دوست داری رو می تونی بگیری !! :دي
من اطلاعاتم کمه ! ولی شروع می کنم که بقیه هم بیان !! :دي
در مورد HDMI الان بیشتریا دارن پورتش رو ! الان فک کنم بتونی سامسونگ ال سی دی با همین بودجت بگیری همین 32 !
به نظر من plasma برای بازی بهتره ! ولی خیلی چیزاش ضعیف تر از ال سی دیه خوب ! قیمتش هم کمتره ! سونی هم خوبه ولی یه مقدار گرون تره ! و 50 تومن هم می گیرن برات نصب کنن ( تا اونجایی که یادمه ) ولی سامسنگ مجانی نصب می کنن !
-
این که چرا میخوای سونی بگیری رو نمیدونم !
در گرفتن LCD شک نکن ، چون شما برای بازی میخوای اغلب بازی پس زمینه ی مشکی دارند LCD بهتر جواب میده
اینم LCD های که میتونی بگیری :
تلویزیون LCD سامسونگ (SAMSUNG) مدل: LA-32A450C1 قیمت : 7,990,000 ريال
تلویزیون LCD سونی(SONY) مدل :KLV-32S310 قیمت : 8,200,000 ريال
من این دو مدل رو برات پیدا کردم ، فکر نکنم دیگه قدرت انتخابت بیشتر از 4-3 باشه ! پس بهتره ویژگی های هر کدوم رو ببینی بعد انتخاب کنی ، ابته مدل سامسونگی مه بهتون دادم به نظرم FULL HD هست حالا یه نگاهی بندازید
اما سونی مطمئن هستم که فول اچ دی نیست
-
خيلي ممنون ! من كه نمي خوام جاي خاصي نصبش كنم ! پس عملا هزينه نصب ندارم !!!!
در مورد هزينه هم به خودم يه كوچلو فشار بيارم تا يه تومن هم مي تونم جور كنم ، سامسونگ نمي خوام چون اطرافيانم سامسونگ دارن به نظر من كيفيت خوبي نداره ! بعدشم يه جورايي خز شده !!!! بيشتر دلم مي خواد برند پاناسونيك يا سوني باشه ، حالا اگه سامسونگم چيز واقعا خوبي داشت خيلي مشكلي باهاش ندارم ! البته امتحانام تموم بشه برم بازار ببينم كي به كيه !!!
برا بازي هم ما نفهميديم آخر پلسما بهتره يا ال سي دي هر كي يه چيزي مي گه ، با توجه به سرچ هايي كه تو نت زدم !!!
-
پلاسما ها اغلب refresh time بالایی ندارند فکر نمی کنم به کارت بیاد !
بعد در ضمن چون پولی که میخوای بدی خیلی کمه سامسونگ بهتر میتونه بهت جواب بده ، چون محصولات سونی اغلب گرون هستند و با این پولی که شما دارید من نتونستم فول اچ دی سونی براتون پیدا کنم
-
تلویزیون LCD سامسونگ (SAMSUNG) مدل: LE32B550 قیمت : 10,400,000 ريال
تلویزیون LCD سامسونگ (SAMSUNG) مدل: LE32B530 قیمت : 9,900,000 ريال
تلویزیون LCD سامسونگ (SAMSUNG) مدل: LA-32A550P1F قیمت : 9,890,000 ريال
ال سی دی سونی(SONY) مدل:KLV-32V300A قیمت : 9,200,000 ريال
حالا اینا هم اضافه کردم ، شما زیاد نباید این دست اون دست کنی ، برو کنتراست ها رو مقایسه کن اونی که بهتر بود رو بگیر ، چون برندها و محصولات این قدر زیاد هستند که اگر خیلی خودت رو بخوای درگیر کنی بیشتر گیج میشی
-
البته من مي خوام بدون گارانتي بخرم فكر كنم اينجوري خيلي قمتش پايين تر بياد !! تو تهران جنس بدون گارانتي كجا مي شه گير آورد ؟؟؟؟ منم فعلا تهران نيستم برگردم خودمم مي رم بازار ببينم كي به كيه ! فعلا حدودي مي خوام يه چيزايي دستم باشه ....
-
سلام دوست عزیز
برای بازی بهترین گزینه به نظر من پلاسما پنلها هستن چون:
1. Response Time پائینی دارن به همین دلیل توی بازی تریلر به وجود نمیاد.
2.ساب فیلد درایو 480 و در مدلهای جدید 600 هرتزی دارن که در موقع بازی از ایجاد موشن بلور جلوگیری میکنه.
3.بازتولید رنگهای طبیعی دارن و مشکل زاویه دید ندارن.
4.تعداد درجه سایه هایی که از یک طیف رنگ نشون میدن 5 الی 6 برابر بیشتر از ال سی دی ها هست که تو نماهای تاریک جزئیات بیشتری رو نشون میده.
-