سلام دوستان ، من از گرافیک سه بعدی اومدم ...
برای کارم ، در فتوشاپ به مشکلی برخوردم و اینه که دز Mask گذاری دچار مشکل شدم ..
میخوام ببجای اون لایه ی سفید ، یه عکس بذارم ، هرکاری میکنم نمیشه ...
لطفآ راهنمایی کنید ...
Printable View
سلام دوستان ، من از گرافیک سه بعدی اومدم ...
برای کارم ، در فتوشاپ به مشکلی برخوردم و اینه که دز Mask گذاری دچار مشکل شدم ..
میخوام ببجای اون لایه ی سفید ، یه عکس بذارم ، هرکاری میکنم نمیشه ...
لطفآ راهنمایی کنید ...
یعنی از 20 نفر آنلاین ، کسی نیست که منو راهنمایی کنه ؟؟
سلام...
دوست عزیز،
اول این توضح رو بدم که در Layer mask تنها دو رنگ سیاه و سفید میتونن قرار بگیرن. چون اساس کار نشون دادن و ندادن است، پس دو حالت سیاه و سفید فقط کاربرد داره.
اما میشه عکس سیاه و سفید رو به عنوان ماسک قرار داد.
برای اینکار ابتدا باید عکسی که قرار به عنوان ماسک قرار بگیره رو با فشار دادن کلید های Shift+Ctrl+U سیاه و سفید کنید. ( به عنوان یه مرحله قبل تر، لایه این عکسو از قبل وارد سند عکس اصلی کرده باشین )
از منوی Select گزینه Color Range رو انتخاب کنید. در این مرحله شما باید یک رنگ سیاه یا سفید رو انتخاب کنید. ( ترجیحا سفید). برای اینکار کافیه ماوس ( که شکل قطره چکان شده ) رو ، روی عکس برده و روی یه قسمت کاملا سفید کلیک کنید . ( میتونید روی دو رنگ موجود در انتهای جعبه ابزار استفاده کنید )
اگه میخواید که سایه ها هم در ماسک قرار بگیره باید گزینه Localized Color Clusters رو در همین پنجره تیک بزنید ( که پیشنهاد میکنم بزنید )
و ok کنید.
الان در صفحه ناحیه ای رو به صورت حالت انتخاب دارید. چشم کنار لایه اول ( همین عکسی که قراره ماسک بشه ) رو بردارید تا مخفی بشه، سپس به لایه عکس اصلی برید و در حالتی که حالت انتخاب هنوز موجوده از پایین پالت layer گزینه Add Layer Mask رو انتخاب کنید. ( اگه لایه اصلی عکس همون لایه بک گراند هست، ابتدا روش راست کلیک کنید و گزینه اول ینی Layer From BackGround رو انتخاب کنید. یا اینکه روش دابل کلیک کنید )
به این ترتیب عکس در لایه ماسک قرار میگیره. حالا با قرار گرفتن در همین لایه ماسک و زدن کلید های Ctrl+I میتونید حالات مورد نظر رو انتخاب کنید.
سوالی بود بپرس.
موفق باشی♥♥♥
دوست عزیز، خب کمی صبر کن.نقل قول:
یعنی از 20 نفر آنلاین ، کسی نیست که منو راهنمایی کنه ؟؟
اگه کاربران بتونن حتما پاسخ میدن.
خیلی ممنونم ازت سعید جان ، درست شد ...