تنها نرم افزار برای اجرای فایل های تصویری wmv در دنیا
وضع این تایپیک خیلی بد شده.هیچ کسی فعالیت نمی کنه.منم عذاب وجدان گرفتم و با خودم گفتم بزار یک تحرکی به این قسمت بدم.
حتما می دونید یکی از معروف ترین پسوند های فایل های تصویری در دنیا دبلیو ام وی هستش.این پسوند خیلی واسه ی ادم ضروریه.
اونایی که فوتبالی هستند کاملا من را درک می کنند.اکثر کیلیپ های فوتبالی با پسوند دبلیو ام وی برای دانلود گذاشته میشه.اما متاسفانه اکثر اون ها را حتی با کورپلیر هم نمیشه دید.این واسه ی خیلیا معضلیه.
حتی خیلیا فکر می کردند این یک مشکلیه که هرگز قابل حل نیست.
اما با اومدن گوشی هایی با سیستم عامل 9.3 و مشخص شد که اجرای این فایل ها ممکنه.مثلا :روی گوشی ان96 به راحتی میشه این فایل ها را اجرا کرد.
اما پس 9.1 و 9.2 چی؟
یک شرکت مهربون اومده و واسه ی این سیستم عامل ها هم یک نرم افزار ساخته که بشه اینجور فایل ها را اجرا کرد.
در اولین ورژن قبلی این نرم افزار مشکلات خیلی زیادی بود.مثلا :صدا اجرا نمیشد.یا وقتی کیلیپ به اخر میرسید گوشی هنک می کرد و باید باتری در میاوردی.اما اون ورژن واقعا واسه ی همه مهم بود.چون همه را به اجراشدن این فایل ها امیدوار کرد.
خوشبختانه این شرکت ورژن جدیدش را داده بیرون که هم مشکل صدا حل شده و هم هنک کردن بعد از اتمام کیلیپ.
البته تا دلتون بخواد باگ داره اما امیدهست در اینده رفع بشه.
مثلا:زبانش زیاد جالب نیست.قدرت کم و زیاد کردن صدا نیست.امکان جلو و عقب بردن کیلیپ نیست.و کلی ایراده دیگه که اگه شما کچل نباشید میشه گفت به اندازه ی موهای سرتون ایراد داره ولی همینشم غنیمته.دست سازندش هم درد نکنه.
من این نرم افزار را از انجمن : ای ار تی سی ای دات ا ار جی دزدیدم.اینم توضیحات فردی که گذاشته بودش تو انجمن :
زبان از توصیف این برنامه قاصره!
چون تحمل نداشتم، فایل WMV که به امید اجرا شدن به مدت چند ماه توی گوشی نگه داشته بودم ، سریعا تست کردم. بسیار خوب اجرا شد. با صدا ...
ضمنا WMA و ASF رو هم پشتیبانی میکنه.
تنظیمات متنوعی داره که شاید برای پخش بدون ریپ ضروری باشه ولی چون اصل برنامه چینی بوده، بعضی قسمت ها رو که انگلیسی نیست باید چشم بسته تست کنید!
تذکر : ضمیمه دوم فایل PIPS برای هماهنگی برنامه هست و ضروریه. در صورتی که کلاینت های جدید N-Gage رو نصب کرده باشید، احتمالا این فایل رو دارید ولی در صورتی که نداشتید و یا برنامه پس از نصب اجرا نشد، ضمیمه دوم را نیز نصب نمایید.
به ساین و کلیه ی دار و دسته اش هم نیازی نیست (:
موفق باشید
عکس از محیط نرم افزار:
کد:
http://www.freeimagehosting.net/uploads/924cee8e60.jpg
خود نرم افزار :
کد:
http://persiandrive.net/576987