سلام
مدتيه که درايو e بيخودي پر شده. يک فولدر بيشتر نداره که همونم 22گيگ هست. ولي وقتي روي خوده درايو کليک راست مي کنم و اندازه شو مي بينم، نوشته 44 گيگ !
اطلاعاتشم مهمه و به هيچ وجه نبايد از بين بره
چي کار بايد بکنم؟
Printable View
سلام
مدتيه که درايو e بيخودي پر شده. يک فولدر بيشتر نداره که همونم 22گيگ هست. ولي وقتي روي خوده درايو کليک راست مي کنم و اندازه شو مي بينم، نوشته 44 گيگ !
اطلاعاتشم مهمه و به هيچ وجه نبايد از بين بره
چي کار بايد بکنم؟
با سلام
منظورت چیه که درایو بیخودی پر شده، اگر بیخودی است آنرا از بین ببر و اگر آنهارا لازم داری پس بیخودی نیست(همانطور که خودت میگی اطلاعات آن مهم است و نباید از بین برود)
اگر منظورت اینست که فقط یک فلدر میبینی که آنهم برایت مهم است ممکن است آن فلدرها غیر مهم هیدن فلدر هستن که میتوانی از طریق فلدر option ظاهر کنی و از بین ببری.
Ali
ببینین !
یه فولدر بیشتر نیس. وقتی روش کلیلک راست میکنم 22 گیگه. اما روی خوده درایو کلیک راست میکنم 44گیگ
فایل یا فولدر هیدن شده هم نداره
خوب فایلهات رو از حالت hidden دربیار ببین بازم چیزی هست یه نه
فایل یا فولدر هیدن شده هم ندارم !!!!!!!
سلام
شما چیزایی که میخوای از اون درایو در بیار و یه جای دیگه بزار و فرمتش کن شاید درست بشه.
موفق باشی
راه دیگه ای جز فرمت نیس ؟!
میخوام فرمت کردن آخرین مرحله باشه و به معلوماتم اضافه بشه :دی
امان از System Volume Information !
شما :
اول هایدن فایلو بزن که از هاید بودن در بیاد
بعد این تیکشو وردار :
Hide Protected Operationg System Files (Recommended)
بعد یه فلدر میبینی که ...
گفته دوستمون تاييد ميشه فقط مراقب باش چون اكثر ويروس ها خودشونو تو اين پوشه پنهان ميكنننقل قول:
خود پوشه هم چون از فايلهاي سيستمي هست پاك نميشه و فقط فايلهاي داخلش پاك ميشه بنابرين به هنگام باز كردن آنتي ويروست فعال باشه .
شما اصلا کلا System Restore غیر فعال کن بعد کل پوشه رو پاک کن