سوال در مورد combo box , datagrid view
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ، سوالی داشتم در مورد پایگاه داده ها در vb.net
یه پروژه ای میخوام بنویسم ، اما از اونجایی که vb.net رو زیاد بلد نیستم از اساتید گرام میخوام که کمکم کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اولم اینکه توی برنامه یه کمبو باکس دارم که به دیتا بیس Access وصله و محتواش از جدولای دیتا بیس پر میشه حالا میخوام به این کمبو باکس یک گزینه ی ثابت اضافه کنم با عنوان مقدار جدید که با زدن اون یک مقدار جدید رو بگیره و اضافه کنه به جدول .
سوال دوم اینه که چطوری اطلاعات رو تو دیتا گرید نمایش بدیم ، مثلا فرض کنید اطلاعات چند تا محصول تو یک جدوله و ما میخوایم مشخصات تعدادی ازا ونا رو که تاریخ خریدشون بین a و b هست رو استخراج کرده و تو دیتا گرید نمایش بدم ، اینکار چطوری امکان پذیره ؟
در ضمن اگه دوستان یه منبع اینترنتی یا کتاب الکترونیکیه خوب در رابطه با برنامه نویسیه پایگاه داده تو vb.net دارن ممنون میشم معرفی کنن.
سوال در مورد combo box , datagrid view
سلام و خسته نباشید و تشکر ازهر دو عزیز
:31::اتفاقا خلاف تصور شما دقیقا از دیتا ریدر استفاده کردم به شکل زیر
dr = cmd.ExecuteReader
While dr.Read
ComboBox2.Items.Add(dr("model"))
End While
از توضیحاتتون متشکرم ولی توضیحات قسمت دومتون رو متوجه نشدم این ویزارهای TypedDataSet چی هستن؟ چطوری میشه ازشون استفاده کرد؟ قسمت دوم پاسختون مربوط میشه به سوالم در مورد دیتا گرید؟اگه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون