>>>>تا حالا خواب بازی دیدید؟<<<<
سلام دوستان.
همیشه میگن ادم چیزی رو که خیلی دوست داشته باشه خوابش رو میبینه!
حالا شما گیمر ها تا حالا خواب بازی دیدین؟ و جای کدوم شخصیت بودین؟؟
من دیشب خواب دیدم تو کانتر استریک یکی از شخصیت هایه CT هستم در MAp = inferno خیلی باحال بود :دی
چند وقت پیش هم تو خواب جایه شخصیت lion تو اویل 4 بودم ولی نیمدونم چرا بجای اشلی جیل تو بازی بود.
اخ جون خواب ديدن!!!!!!!!!!!!
راستشو بخوايد من هزار و يك بار خواب بازي ديدم.ولي همهشون يادم نيستن.
1-خواب تيكن را ديدم كلاس2بودم خواب ديدم جيل يه بمب بسته بهم منم بسته به يه درخت چند تا هم مار دارن ميان پيشم.:41:
2-خواب رزيدنت اويل خواب ديدم نمسيس افتاده دنبالم منم دارم فرار ميكنم ناگهان ميشن دو تا اونوقت منم جامو خيس ميكنم:31:
3-خواب زيدنت اويل4 خواب ديدم ---- و اشلي و ايدا با تير و تفنگ افتادن دنبالم منم وايسادم اشلي بياد وقتي اومد يه مشت زير چونش زدم ---- ايدا سكته كردن {ميدونم گيج شدين}:27:
4-راستشو بخوايد من اون اولا{پيش دبستاني بودم} تو اويل1{محصول16 سال پيشه} كمباين بلد نبودم خواب ديدم چه جوري بايد كمباين كرد.:5:
5-خواب ديدم ساب زيرو {تو مورتال كمبت}يخم كرد بعد با مشت ولگد افتاد به جونم چشمتون روز بد نبينه.اونقدر كتكم زد كه وقتي از خواب پا شدم استخوانام در ميكر.:47:
6-خواب بازي سايلنت هيل را ديدم خواب ديدم منم يكي از 21 قرباني والتر ساليوان هستم ديدم ميخواد بياد با يه چوب تا چوب تو -----نم كنه.واي بد بخت شدم. تو رو خدا كمك:42:
7- خواب سيگار برگ كاپتان پرايس تو كال اف ديوتي با اون سبيلاش:12:
8-خواب ديدم روح بازي كلاك تور افتاده دنبالم يه بسم....الله گفتم به جاي اينكه غيب بشه شد دو تا:20: