سلام
من احتياج زيادي به يك ام پي تري پلير يا ogg `پلير براي گوشي 6630 دارم كه اكولايزر داشته باشه و لطفا رجيستر باشه چون رجيستر نشدشو دارم
بي نهايت ممنون
Printable View
سلام
من احتياج زيادي به يك ام پي تري پلير يا ogg `پلير براي گوشي 6630 دارم كه اكولايزر داشته باشه و لطفا رجيستر باشه چون رجيستر نشدشو دارم
بي نهايت ممنون
سلام
دوست خوبم 6630 خودش فايل هاي ام پي تري رو پشتيباني ميكنه ديگه لازم به برنامه نيست
در مورد اكولايزر هم فكر نكنم همچين برنامه اي باشه حالا ميگردم اگه پيدا كردم واست ميزارم
سلام
درسته كه خود گوشي mp3 پخش ميكه ولي برام اكولايزر مهمه در ضمن تو سايت vikinggames.hu اين برنامه هست ولي من نميتونم رجيسترش كنم
هر گلي زديد به سر خودتون زدين
دوست خوبم منم با محمد 1000 موافقم اكولايزر وجود نداره براي 6630 در ضمن تاپيك درخواست برنامه كه داشتيم براي چي تاپيك جديد زديد؟
ممنون
powermp3 اکولازر داره. من تو فروم دیدم یه بار و گرفتم. اما سریال میخوادش و من هم ندارمش سریال رو
دوست خوبم سريال يا كرك ميخواد منظورتون اينه كه نسخه تريالش رو استفاده كرديد يا اصلا استفاده نكرديد؟
تا 60 ثانیه پخش میکنه و بعدش ازت سریال برای رجیستر کردن می خوادش.
اما برنامه عالی هست.
من از سايت vikinggames.hu برنامه mp3player vergen 2.21 رو دانلود كردم كه فقط ده دقيقه كار ميكنه اگر رجيستر نشده باشه الانم دنبال رجيسترشم در ضمن اگر برنامه ديگري كه با اكولايزر باشه و رجيستر شده باشه سراغ داريد لينك دانلودش رو بزاريد ممنون ميشم
رامين جان اون برنامه ات رو كه داري همون نسخه تريال رو يكجا اپلود كن اينجا بزار تا ما بريم بگرديم ببينيم ميشه كركش رو گير اورد ممنون
راستش من دیگه ندارمش که، روی مبایل نسب کردم و sis رو پاک کردم، اما من از همین فروم گرفتمش.
تو یه تاپیک که کلللللی برنامه توش معرفی شده بود. منم گمش کردم...
یه سرچ میکنم الان