کار آتلیه واقعا کار سختیه ... البته اگه ادم واقعا قصد داشته باشه به این کار بپردازه میتونه موفق بشه . کلا عکاسی در هر زمینه ای این طور هست .
اما پیشنهاد های من به شما .
اول اینکه بهترین راه یادگیری عکاسی تمرین شخصی و خوندن کتاب های مختلف هست . یعنی شما سعی کنی مطالب عکاس های حرفه ای دیگه که کتاب هاشون تو بازار زیاده رو بخونی و بعد خودت هم دست به تجربه بزنی . باید خیلی تمرین کنی تا تو عکاسی بتونی حرفه ای بشی .
زیاد نیاز نیست تو فتوشاپ حرفه ای باشید . اطلاعات مختصر هم خوبه . در حین کار بطور تجربی روش های ادیت رو یادمیگیرید و منابع زیادی در مورد ویرایش نرم افزاری تو همین نت هست . اما بهتر همون LightRoom که دوست عزیزم گفت رو یاد بگیرید کمی .
اما امکانات و تجهیزات . این مورد خیلی مهمه . سرمایه اولیه برای راه اندازی آتلیه و استدیو عکاسی خیلی بالاست . برای انکه حرفه ای کار کنید باید دوتا دوربین رو داشته باشید (با یکی هم کار در اوایل راه میفتهو بستگی به کار داره که چندتا دوربین بخواد ) .
و حتما باید فلاش های حرفه ای و همچنین تجهیزات نورپردازی حرفه ای داشته باشید . اسامی این لوازم اینقدر زیاده که نمیشه حتی اینجا لیست کرد . اگه بخواید بیشتر ر این مورد براتون بگم . همین الان یه مجله عکاسی جلومه که لیست این لوازم رو نوشته و لوازمش هم واقعا زیاد و گرونن . بنابراین سرمایه باید در حد کافی باشه .
اما به نظر من اگه نم خواهید کلاس برید یا نمی تونید برید نباید خیلی زود به این کار دست بزنید . چون عکاسی آتلیه نیاز به تجربه کافی داره . بنابراین باید خیلی صبر کنید تا حرفه ای بشید . اما کلاس های مختلف هست که خیلی مفیدن . ولی البته من هر چی میشناسم تو تهرانه . اما اگه بتونید کلاسی برید که خیلی به نفعتونه . علاوه بر کلاس ، کتاب های نورپردازی فراوونه . حتما تهیش کنید . یکیش رو خودم هم دارم که مخصوص نورپردازی پرتره هست . بسیار مفید هستن .
کلام آخر اینکه باید تجربه کسب کنید ، مطالعه داشته باشید ، سرمایه داشته باشید و بعد دست به کار بزنید .
امیدوارم اگه اینکار رو پی بگیرید موفق بشید دوست من ...
اگه بازم سوالی دارید من در خدمتم ...