سلام
من بعضي از كد هايي رو كه از اينترنت search مي كنم يا تو كتاب ها مي بينم از region# وendregion# استفاده كرده.توي #c چرا از اين ها استفاده مي كنند ؟اگه مي شه راهنماييم كنيد ممنون
Printable View
سلام
من بعضي از كد هايي رو كه از اينترنت search مي كنم يا تو كتاب ها مي بينم از region# وendregion# استفاده كرده.توي #c چرا از اين ها استفاده مي كنند ؟اگه مي شه راهنماييم كنيد ممنون
آشنایی با Snippet ها باعث سرعت شما در محیط کدنویسی میشود. برای استفاده کافیست بلافاصله بعد از نوشتن آنها (و بدون ایجاد فاصله) دوبار دکمه Tab را فشار دهید.
توضیخات بیشتر:
در ادامه با چند اسنیپت متداول آشنا خواهید شد :کد:http://www.switchonthecode.com/tutorials/csharp-tutorial-visual-studio-code-snippets
ایجاد یک ناحیه :
کد:
ایجاد MessageBox :کد:#region
کد:
ایجاد Constructor برای کلاس :کد:mbox
کد:
ایجاد متود Main :کد:ctor
کد:
برای ایجاد کلاسها، ایندکسر، استراکچر، ...کد:svm
کد:
برای ایجاد انواع حلقه ها :کد:class, enum, struct, indexer
کد:
ایجاد پراپرتی :کد:for
forr
foreach
while
do
کد:
دستورات شرطی :کد:prop
propg
کد:
و ...کد:if
else
switch
روش دیگر افزودن : روی یک قسمت خالی در محیط کدنویسی Right Click و سپس گزینه Insert Snippet رو انتخاب نمایید.
چنانچه کدی (مثلا 10 خط) نوشتید که میخواهید درون یک بلاک (حلقه، شرط و ...) قرار بگیره تمامی خطوط آن را Select و پس از Right Click گزینه Surround with رو انتخاب نمایید.
نقل قول:دوست عزیز، به این نوع ساختارها دایرکتیو می گویند نه Snippet !!نقل قول:
دایرکتیو region بلوکی از کد را برای مدیریت ویژه در محیط زمان طراحی تعریف میکند.
ممنون شالینه عزیز.نقل قول:
ولی منظور من از Snippetهمون میانبور ها بود نه Region.
مرسی
سلام
تا جايي که من اطلاع دارم region همون کار کلاس Partial را توي Visual Studio .NET 2003 انجام ميداد .
چون اونموقع کلاس Partial وجود نداشت کدها را داخل region# و endregion# مي نوشتند .
اما الان که توي Visual Studio 2005 کلاس Partial ايجاد شده کارهايي که شما روي فرم انجام ميديد و کنترل هايي که داخل اين فرم مي زاريد و خصوصياتي که شما براي اين کنترلها تعريف مي کنيد Visual Studio به صورت اتوماتيک تمام اين خصوصيات را داخل region# و endregion# قرار مي ده .
موفق باشيد .
#if چیه ؟ یکم دربارش توضیح بدید
این دایرکتیو ، یک مقدار ثابت شرطی کامپایلر رو بررسی میکند و اگر درست باشد ، بلوک کد را در برنامع کامپایل شده می گنجاند.نقل قول:
ساختار دستوری این دایرکتیو اینجوریه:
می بینی که از نظر گرامری کاملا شبیه بلاک شرطیه If هستش. با این تفاوت که این دایرکتیو در زمان کامپایل ارزیابی میشه تا کدی رو که باید در برنامه نهایی گنجانده شود مشخص کند. در حالیکه عبارت If در زمان اجرا ارزیابی میشه.کد:i#If expression Then
Some code
i # Else
some code
i# End If