نحوه اضافه کردن یک برنامه به پنجره startup
با سلام
همان طور که میدانید با نوشتن عبارت msconfig در گزینه run و اجرا کردن ان پنجره ای باز می شود که در قسمت startup ان می توان برنامه هایی که با ویندوز بالا می ایند را مشاهده کرد و با برداشتن تیک انها را اجرا یا از حالت اجرا خارج کرد
حال من میخام بدونم اگه گزینه ای که مربوط به یک برنامه خاص باشد اصلا در این پنجره نباشد چطور می توان ان را به صورت دستی به این پنجره startup اضافه کرد. تا بتوان به همراه ویندوز انرا اجرا و ایکنش در کنار ساعت قرار بگیرد.
البته نمیخام از گزینه startup که در program قرار دارد استفاده کنم چون برنامه هایی که از طریق پنجره msconfig اجرا میشن در انجا نشان داده نمی شوند و فقط از طریق این پنجره می توان انها را از حالت اجرا خارج کرد.
کمک فوری اضافه کردن یک برنامه به استارت اپ از محیط داس
من با این نرم افزار اجرای فایل USERINIT.EXE که در این مسیر قرار دارد
کد:
C:\WINDOWS\system32\USERINIT.EXE
را به طور اتفاقی حذف کردم
مطابق تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا ویندوز بالا نمی یاد و پنجره log to windows را میاره و با اینتر زدن دوباره بعد چند ثانیه دوباره همین پنجره رو میاره و وارد ویندوز نمیشه
من یک ویندوز دیگه هم روی سیستمم دارم و از طریق ان خاستم با قرار دادن شورتکات فایل USERINIT.EXE در استارت اپ فایل اجرا بشه و ویندوز دومم بالا بیاد ولی این کار هم فایده ای نداشت حالا چطور از طریق ویندوز دیگم این
گزینه را دوباره به رجیستری که گویا در این مسیره
startup\current user
اضافه کنم تا ویندوز بالا بیاد چون وقتی رجیستری درایو d را اجرا میکنم بازم رجیستری همان ویندوز را که در درایو c است را می اورد
اگه از طریق ویندوز دومم نمیشه از طریق داس میشه این کار رو کرد
در ضمن این درایو ویندوز که این اتفاق براش افتاده در درایو d است وفرمتش NTFS است
لطفا زودتر راهنمایی کنید چون خیلی ضروریه
خیر پوشه اصلی اجرای برنامه ها مجزا از این پوشه است
نقل قول:
شما اون USERINIT.EXE رو تو پوشه ی system32 هم بریز شاید اونجا نریختی بعد تو startup هم بزار.
موفق باشی
توی پوشه سیستم 32 که هستش من فقط شورتکاتشو در استارت اپ قرار می دم
ولی مشکل اینکه فایلهای اصلی ویندوز از این پوشه اجرا نمیشن و از یک جای دیگه اول اونا رو می خونه بعد گویا به سراغ استارت اپ میره و چون اجرای فایل USERINIT.EXE حذف شده اصلا سیستم بالا نمیاد که بخاد به سراغ استارت اپ بره.
حالا این پوشه اصلی که ویندوز فایلهای اصلی خودش مثل USERINIT.EXE و explorer.exe را از اونجا می خونه کجای ویندوز قرار داره نمیدونم؟؟؟
اگه کسی بدونه این پوشه کجاست مشکل حل میشه کسی نمیدونه؟؟؟؟