سلام بر اساتید گرامی. چطوری میشه با winhex پوشه ها و فایلها را مخفی کرد به صورتی که iso buster نتونه اون رو نشون بده. یا اگه نرم افزار دیگه ای است یا روشی است که این کارو انجام بده راهنمایی کنید. ممنونم.
Printable View
سلام بر اساتید گرامی. چطوری میشه با winhex پوشه ها و فایلها را مخفی کرد به صورتی که iso buster نتونه اون رو نشون بده. یا اگه نرم افزار دیگه ای است یا روشی است که این کارو انجام بده راهنمایی کنید. ممنونم.
سلام
کافیه ایمیج رو با UltraISO باز کنی و روی فایل یا فولدر مورد نظر راست کلیک کنی و Hide/Unhide رو بزنی و ایمیج رو Save ......
این طوری مخفی میشن ولی ISO buster رو سخت میشه گول زد
ژولی لسکو جان دستت درد نکنه. آیا روشی هست که تحت هیچ عنوان فایلهای مخفی رو توی هیچ نرم افزار قفل شکنی نشون نده حتی iso buster و ultra sio
راستش قبلا یه کارهایی کرده بودم درالآن فقط برای iso buster ش یادمه ولی UltraIso رو متاسفانه یادم رفتهکد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=267
دارم به دوگوله فشار میارم شاید یادم بیاد
بعدش یه چیزکی میذارم
سلام من قبلا سی دی دیدم که داخل درایو یک سری پوشه داشت ولی ایز باستر چیزی نشون نمی داد خوب ولی نمی دونم با چه نرم افزاری این کار رو کردن البته اینم بگم با winhex اگه پوشه ای مخفی بشه تو ایزو باستر نشون می ده حالا اگه خواستی یاد بگیری بگو راه استفاده از winhexبرای مخفی کردن اطلاعت رو یادت می دم موفق باشی