سلام، من یه کامپیوتر نسبتا قدیمی دارم با یه کارت گرافیک Geforce4 MX440 128MB. مادربردم فقط AGP 8X داره و PCI. می خواستم ببینم کارت گرافیک AGP یا PCI تو بازار پیدا می شه که pixel shader حداقل 2.0 داشته باشه؟ مرسی.
Printable View
سلام، من یه کامپیوتر نسبتا قدیمی دارم با یه کارت گرافیک Geforce4 MX440 128MB. مادربردم فقط AGP 8X داره و PCI. می خواستم ببینم کارت گرافیک AGP یا PCI تو بازار پیدا می شه که pixel shader حداقل 2.0 داشته باشه؟ مرسی.
اگه بازار رو زير و رو كني ممكنه بتوني يه radeon x1950xt از نوع agp يا يك hd3850 از نوع agp پيدا كني ...
ولي اصلا بهت توصيه اين كار رو نميكنم....
بهتره سيستمت رو كلا عوض كني.
با 300-400 تومن ميتوني يه سيستم در حد قابل قبول بخري.
شما به جیفورس سری شش به بعد نیاز داری؛ سه هزار رادئون بهتر.نقل قول:
مرسی از جوابها.سری 3000 رادئون HD، درسته؟ اینای که گفتین تو بازار گیر میاد؟ حدود قیمتی ندارین ازشون؟ بازم ممنون.نقل قول:
قابل~0نقل قول:
اگر برای ویستا نیاز هست(و رم ددر2 داشته باشید) این دو تا پیشنهاد می شه:
ECS GEFORCE GF7050VT-M5 775 socket
Intel C2D 5200 Box
112T @t-va-n.com
مرسی این ECS Geforce خیلی جالب بود! :20: :46:نقل قول:
من cpu Pentium4 2.8Ghz LGA 775 دارم 512MB رم که مطمئن نیستم DDR2 یا نه! مادربردم ASUS P5P800 هست.
نیاز به عوض کردن cpu ندارم، درسته؟
نه، اما رم رو کنی 2.5 بهتره.
مرسی، خیلی لطف کردی. :20: :10:
آقا شرمنده من تحقیقات کردم دیدم هیچ کدوم اینا cpu منو پشتیبانی نمی کنن! :41: (توسایتشون تو لیست cpu های support شده cpu من نبود!)نقل قول:
اولا اینکه اگه تو لیستشون cpu من نیست، یعنی اصلا پشتیبانی نشده دیگه؟
دوما تو مایه های GF7050VT-M5 چیزی دیگه ای پیدا میشه با این قیمت؟ (آخه pixel shader 3.0 و OpenGL 2.0 داره!)
دوست عزيز ايني كه گفتن مادربرد با گرافيك آنبرد 7050 هستش از انويديانقل قول:
دوما تو مایه های GF7050VT-M5 چیزی دیگه ای پیدا میشه با این قیمت؟ (آخه pixel shader 3.0 و OpenGL 2.0 داره!)
اگه شما يه گرافيك AGP مي خواين يا 5500 بگيرين يا ارتقا بدين