شبكه مضلين تمام پيامكهاي کشور را ميخواندند!
يكي از متهمين شبكه مضلين گفت: تمامي پيامكهاي ارسالي و دريافتي كشور را ميخوانديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، يكي از گردانندگان سايتهاي مستهجن كه از سوي تيم رصد سايبري سپاه شناسايي و بازداشت شده است در بخشي از اعترافات خود گفت: حدود 3 الي 4 ماه بود كه از طريق گروهي كه در آن عضو بودم به سامانه پيامك كشور دست پيدا كرده بودم.
وي در اعترافات خود تاكيد كرده است: با نفوذ به سامانه مخابرات كشور و ايجاد دسترسي به سرور گيت وي سامانه پيامك كشور تمامي پيامكهاي ارسالي ـ دريافتي را ميتوانستيم بخوانيم.
اين در حالي است كه استراق سمع در بيشتر كشورهاي دنيا ممنوع اعلام شده و به موجب ماده 582 قانون مجازات اسلامي "هر يك از مستخدمين و مأموران دولتي كه مراسلات يا مخابرات يا مكالمات تلفني اشخاص را در غير مواردي كه قانون اجازه داده است، حسب مورد مفتوح يا توقيف يا معدوم يا بازرسي يا ضبط يا استراق سمع كند، يا بدون اجازه صاحبان آنها مطالب آنها را افشا كند، به حبس از يك تا 3 سال و يا جزاي نقدي از 6 تا 18 ميليون ريال محكوم خواهد شد. "
همچنين در اصل (25) قانون اساسي ايران اسلامي صراحتاً آمده است: بازرسي و نرساندن نامهها، ضبط و فاش كردن مكالمات تلفني، افشاي مخابرات تلگرافي و تلكس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هر گونه تجسس ممنوع ست مگر به حكم قانون.
براين اساس هريك از كاربران خطوط مخابراتي كشور ميتوانند به استناد جرم صورت گرفته از سوي گردانندگان سايتهاي مستهجن ـ شبكه مضلين ـ به عنوان مدعيالعموم شكايت خود را تسليم مراجع قضايي كنند.
شبکه مضلین پیامکهای مردم را میخواندند
ه گزارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، یکی از گردانندگان سایتهای مستهجن که از سوی تیم رصد سایبری سپاه شناسایی و بازداشت شده است در بخشی از اعترافات خود گفت: “حدود ۳ الی ۴ ماه بود که از طریق گروهی که در آن عضو بودم به سامانه پیامک کشور دست پیدا کرده بودم.”
وی در اعترافات خود تاکید کرده است: “با نفوذ به سامانه مخابرات کشور و ایجاد دسترسی به سرور گیت وی سامانه پیامک کشور تمامی پیامکهای ارسالی ـ دریافتی را میتوانستیم بخوانیم.”
این در حالی است که استراق سمع در بیشتر کشورهای دنیا ممنوع اعلام شده و به موجب ماده ۵۸۲ قانون مجازات اسلامی “هر یک از مستخدمین و مأموران دولتی که مراسلات یا مخابرات یا مکالمات تلفنی اشخاص را در غیر مواردی که قانون اجازه داده است، حسب مورد مفتوح یا توقیف یا معدوم یا بازرسی یا ضبط یا استراق سمع کند، یا بدون اجازه صاحبان آنها مطالب آنها را افشا کند، به حبس از یک تا ۳ سال و یا جزای نقدی از ۶ تا ۱۸ میلیون ریال محکوم خواهد شد.”
همچنین در اصل (۲۵) قانون اساسی ایران اسلامی صراحتاً آمده است: بازرسی و نرساندن نامهها، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی، افشای مخابرات تلگرافی و تلکس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هر گونه تجسس ممنوع ست مگر به حکم قانون.
براین اساس هریک از کاربران خطوط مخابراتی کشور میتوانند به استناد جرم صورت گرفته از سوی گردانندگان سایتهای مستهجن ـ شبکه مضلین ـ به عنوان مدعیالعموم شکایت خود را تسلیم مراجع قضایی کنند.
قابل ذکر است این افراد در اعترافات خود بارها تاکید کردهاند که شبکه مضلین افرادی را تربیت کرده بود که به اعضای خانواده خود تجاوز میکردند و تصویر آنها را در اینترنت به نمایش عمومی میگذاشتند تا با سستکردن باورهای دینی و شکستن قداست خانوادهها به جمهوری اسلامی ایران ضربه وارد کنند.
winbeta.net