-
کمک .ویروس گرفتم
سلام دوستان
کامپیوترم یه ویروس گرفته که داره کمکم رویه سرعتشم تعثیر میزاره
در ضمن هر مموری که به کامپیوترم وصل میکنم برایه تکثیر رویه اون هم میشینه و هیدن هم هست
nod 32 ورژن 3.0.667.0 که آپدیت هم هست پیداش نکرد
من اسمشو از رویه مموری کارتهام پیدا کردم که این هست : Key-installer.exe که همراش یک فایل Autorun هم هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری پاکش کنم:40:
-
بی دردسرترین راهش این است که شما یک ویندوز جدید نصب کنید بعد بدون این که روی درایوی دابل و یا کلیک کنید تمام فایل های مخفی رو نمایان کنید و نام ویروس را جستجو کنید بعد همه را حذف کنید
برای وارد شده به هر درایو کافیست که در منوی Start روی گزینه Run کلیک کنید و تایپ کنید :D و کلید اینتر را بزنید بعد فایل های ویروس را جذف کنید .
-
سلام
ممنون از جوابتون
اگه ممکنه یه راهی به غیر از عوض کردن ویندوز بهم بگین ممنون میشم
-
برنامه اي عالي از شركت PrevX ايتاليايي كه اخيرا تو دنيا غوغا كرده ، لينكشو ميذارم تا دان كنين ولي متاسفانه هنوز هيچ كركي براي اين نرم افزار درست نشده ، نسخه آزمايشي هم ميتونه فايلارو شناسايي كنه ولي براي پاك كردن بايد رجيستر بشه
به هر حال اينم غنيمته شما بايد حين نصب و اسكن به نت متصل باشين و ويروس هايي كه شناسايي ميشن با توجه به مسيرهاي نشان داده شده بصورت دستي پاك كنين .
کد:
http://info.prevx.com/downloadcsi.asp
حجم : 800 KB
البته اينم بگم تو يكي از انجمن هاي معتبر اين محصول كرك شده و به دليل قوانيني كه دارن نبايد اين كرك بمدت يك ماه جايي درج بشه
بعد اين مدت كه زياد هم ازش نمونده كرك رو با درج نام سايت و كرك كننده قرار خواهم داد.