دوستان اگه کسی ادرس یا لینکی برای دانلود مجموعه کلیپهای موبایل (ایرانی یا خارجی) داره بزاره .اگه ایرانی باشه و تعداد کلیپها توی یک فایل زیاد باشه که بهتر .
پیشاشیش ممنون .
Printable View
دوستان اگه کسی ادرس یا لینکی برای دانلود مجموعه کلیپهای موبایل (ایرانی یا خارجی) داره بزاره .اگه ایرانی باشه و تعداد کلیپها توی یک فایل زیاد باشه که بهتر .
پیشاشیش ممنون .
دوست عزیز شما اینجا رو ببینید دوستان همه کلیپ ها رو اینجا میزارن :11:نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!:40:
من هم برای دانلود کلیپهای جدید از این جاها ویا سایتهایی که کلیپهای موبایل رو میزارن استفاده میکنم .ولی بعلت کندی اینترنتم و همچنین مجزا بودن این فایلها وقت زیادی گرفته میشه .
من یه لینک کلی میخواستم که حاوی فایلهای زیاد باشه تا در صورت دسترسی به اینترنت پرسرعت بشه در زمان کمتری بیشترین کلیپها رو دانلود کرد .
اگه چنین لینکی میشناسین لطفا معرفی کنید .
اینجا لینک های کلی کلیپ نیســــت هر کی کلیپ داشته باشه تو همون دوتا تایپک میزارن که تکی تکی میشــــه تو سایت های دیگه میتونی پیدا کنـــی :11:نقل قول:
موفق باشید!:40:
من هم توي سايت (و سايتهاي ديگه)گشتم نتونستم چيزي پيدا كنم براي همين هم توي قسمت درخواست تاپيك زدم شايد دوستان حرفه اي توي اين موضوع كمكي كنن.نقل قول:
به هر حال از شما هم ممنون.