چطوری یه عکس بندازم تو بک گراند فلش درایوم؟
سلام.
دوستان من میخوام بدونم چطور میشه یه عکس بندازم تو بک گراند فلش درایوم. که تو هر کامپیوتر فلش رو گذاشتم اون عکس تو ریشه درایو باشه .
البته خودم این کد رو دارم ولی اگه توجه کند در قسم آدرس دهی عکس نام یه درایو رو نوشته در این صورن اگه عکس رو تو اون آدرس بذاریم و فلش رو تو یه سیستم دیگه بذاریم دیگه عکس نمایش داده نمیشه. یعنی ممکم فلش من در سیستم خودم با نام درایو j شناخته بشه و در یه سیستم دیگه با نام k نمیدونم شما میدونید من دارم چی میگم یا نه! مثل بعضی از سی دی یا دی وی دی ها که وقتی میذاری تو سی دی رام و اجرا میکنی یه عکس تو بک گراندش هست.
کسی کمک کنه ممنون میشم.
شما چیزی که گفت با دقت نخوندید!
نقل قول:
سلام
اگه سرچ میکردین پیدا میشد.
اول notepad رو باز کنید و بعد اینهارو توش کپی کنید:
[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
Attributes=1
"IconArea_Image="E:\photo\Music.jpg
بعد همونجا که آدرس یه عکس رو نوشتم ( یعنی این جا "E:\photo\Music.jpg" ) رو آدرس عکسی رو که میخواین بزارید بنویسید. بعد وقتی ادرس رو نوشتید save as رو بزنید و اسمشو Desktop.ini بزارید ( به حرفهای بزرگ و کوچک توجه کنید ) , بعد در آخر همینو توی درایوی که میخواین ذخیره کنید..
دوست عزیز من گفتم که من این کد رو دارم، ولی اونجا که آدرس میدی رو میگم که من میخوام از توی سی دی یا دی وی دی بخونه اگه ما آدرس خاصی رو بدیم ممکن تو کامپیوتر خودمون عملی بشه ولی اون عکسی که توی درایو E ما هست ممکن توی درایو E یکی دیگه که فلش رو بهش زدیم نباشه!!!!!! شما یه بار دیگه مطلب منو بخون! دوستومون asextor1 متوجه شدن که من چی میگم. به هر حال ممنون. کسی دیگه تونست جواب بده ممنون میشم...