مشاهده فایلهای تصویری داخل بازی ها
با سلام
در داخل بازی ها فایلهای خاصی با فرمتی خاص است که وقتی با نرم افزار مخصوص ان را باز می کنیم فیلمی از بعضی قسمت بازی مخصوصا صحنه های اخر با زی را به صورت فیلم نشان میدهد
ولی الان هم فرمت اون فایلها را فراموش کردم و هم نرم افزاری که برای این کار لازم است را پیدا نمیکنم
من خودم قبلا این کار را کردم پس غیر ممکن نیست فقط پسوند فایلها و برنامه مورد نیازش یادم نیست در گوگل هم سرچ کردم چیزی عایدم نشد
حالا اگه کسی میدونه فرمت این فایلهای تصویری خاص چیه و یا برنامه مخصوصش چیه کمک کنه که خیلی فوری و ضروریه برام.
اگه فقط فرمتشم بدونید میشه برنامشو پیدا کرد.
ممنون
این برنامه قادر به باز کردن انها نیست!!!
نقل قول:
اصلا به Cd یا DvD بودن بازی مربوط نیست.
بعضی ها Vib هست فرمتشون.
بعضی ها BIK و بعضی ها WMV و AVI و VP6 و COMP و... هستن.
اکثراً همون Bik هستن.
من در چند تا بازی گشتم ولی هیچ فایلی که این نرم افزار بتونه باز منه با هیچ یک از فرمتها نیافتم!!! البته چون بازی ها فارسی شده بودن امکان داره این فایلها رو حذف کنند؟؟؟؟
در بازی شاهزاده ایرانی تعداد زیادی از این فایلها با پسوند bik را پیدا کردم ولی این نرم افزار قادر به باز کردن انها نیست و مطابق شکل این خطا را میدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای باز کردن این فایلها باید چکار کرد ایا تنظیم خاصی دارد ایا برنامه قوی تری برای باز کردن این فایلها هست ؟؟؟؟؟؟
البته یک نمونه از همین فایلهای bik را اینجا قرار دادم خودتان دانلود کنید و ببینید میتونید باز کنید یا نه؟؟؟
[html]http://payiran.blogfa.googlepages.com/NavMap18.bik[/html]
اگه بازی های دیگری هم میشناسید این فایلها تصویری حتما در ان است نام ببرید :20:
اگر هم دوستان چند نمونه اش را اپلود کنند خیلی خوب میشه.
اگه باز میکرد که دیگه مطلب نمی نوشتم!!!!
نقل قول:
عزیز من اولا این سوال جاش توی بخش :
ساخت ویرایش و هک بازیهاست
2 - فایلهای BIK رو میتونید با برنامه RAD Video Tools اجرا کنید و ویرایش کنید
خسته نباشید:20:
خاب من دارم میگم این برنامه فایلهای bik بعضی بازی ها (مثل شاهزاده ایرانی ) رو باز نمیکنه اونوقت شما میگی......!!!!