سوال درباره دستگاه حکاکی با لیزر ..
سلام ...این سوال رو اینجا پرسیدم چون خیلی از دوستان توی این انجمن با چاپ فلکس و این دستگاه آشنایی دارن ( یا لا اقل اطلاعاتی دارن ) ....میخواستم بدونم این دستگاه با مارک Triumph کارش چطوره و ساخت کجاست ( البته خود شرکت وارد کننده میگه که آمریکایی هستش ) ...بعد از ره اندازی و کار مشکلات خاصی ندارن ..( مثل بعضی از دستگاههای چاپ فلکس) ...؟؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات در هر زمینه ای از این دستگاه داره به من بگه ...چون میخام یکی بخرم ...کم پولی هم نیست !!!
مشخصات لیزر حکاکی وبرش یومینگ
سلام دوستان منم با این بحث که دستگاههای لیزر حکاکی وبرش یومینگ Yueming, از دستگاههای لیزر حکاکی ضعیف بازار است موافقم. دوست من یه دونه 8 ماه پیش خرید پدرشو در آورده از لحاظ کیفیت قطعات فوق العاده پایین و نرم افزارش مدت زمان کار رو قبل از شروع بهش نمیده وبرای دادن قیمت برحسب دقیقه دایما مشکل داره تازه ارتفاع میزه کارش 5 سانت بیشتر نمیشه اونم باید لنزرو بالا پایین کنه اونم با دست. اینجوری که من فهمیدم هیچ نماینده گی ای در آمریکا واروپا نیز نداره و مختص ما ایرانیان بیچاره سفارش داده میشه و وارد میشه در اصل دستگاه گرید 2 و 3 چینی محسوب میشه فقط قیمتش پایین و برای کارهای کم مثلا هفته ای 3 یا 4 ساعت کار خوب هستش.