دوستان کسی می دونه چطور می شه،چند فایل رو با هم extract کرد.مثلا همه ی پارت های یک فیلم با هم و به ترتیب باز بشن و نیاز نباشه که یکی یکی این کار رو کرد؟
Printable View
دوستان کسی می دونه چطور می شه،چند فایل رو با هم extract کرد.مثلا همه ی پارت های یک فیلم با هم و به ترتیب باز بشن و نیاز نباشه که یکی یکی این کار رو کرد؟
شما اگه چند پارت فیلم دارین هر کدوم رو که extract کردین بزارین تو یه پوشه و همه رو به Windows Media Player انتقال بدین.
منظورتون این بود؟
من که درست متوجه نشدم.
منظورم اینه که اگه مثلا فیلمه 11 پارته ، پارت 1 رو که بزنی ،اتوماتیک تا پارت 11 extract بشه و فیلم رو تحویل بده.
مگه لازمه یکی یکی بدید؟ با کدوم نرمافزار؟نقل قول:
اگر شماره انتهای پارت ها درست باشه WinRAR همرو Extract میکنه.
اگر هم هنگام رسیدن به پارت 10 ازتون سوالی میشه, باید شماره پارت 1 تا 9 دو رقمی بضورت 01 تا 09 باشه.
ببینید من پارت های یه فیلم رو از طریق اینترنت ماهواره ای آفلاین گرفتم وحالا می خوام با یه بار معرفی همه ی فایلها به برنامه فیلم رو بگیرم.البته شما بهتر می دونید فایل های گرفته شده توی آفلاین اسم درست وحسابی ندارن
مشکل شما نام فایلهاست. تا یکسان نباشن و فقط انتهاشون شماره Part زیاد نشه توسط برنامه های استخراج شناسایی نمیشن.نقل قول:
1- با Skynet دانلود می کنید؟ فرمول نام گذاری فایل های دانلودی رو در Skynet.ini به R.E تنها تغییر بدید. البته این کار برای حرفه ای و کسانی که دوست دارن اطلاعاتی در مورد فایل دانلود شده داشته باشن, خوشایند نیست. برای دسته بندی هم یک E یا m و * اولش قرار بدید. مثلا E/*/R.E.
البته منم حالت فوق رو توصیه نمی کنم. حداقل c یا شمارنده رو آخرش قرار بدید.
2- از برنامهای تغییر نام استفاده کنید و پارتهارو دسته جمعی Rename کنید. این راه خوبیه.