بهترین ماشین با محدوده قیمته 20 تا 40 میلیون
سلام.دوستان به کمک شما ميخاستم يه ماشين تو مايه هاي 30 ميليون معرفي کنيد که هم براي تفريح و مسابقه در شهر خوب باشه هم براي مسافرت هاي راه دور.همچنين امکان اسپرت کردن هم در جنبه هاي مختلف (چه بدنه و چه موتور)را داشته باشه.شايد بخام تو مسابقات رالي هم در سال هاي اينده که موتورش را درست حسابي تقويت کردم شرکت کنم.قيمت هم تا 40 هم باشه ميتونم بدم.بين 20 تا 40 ميليون.خودم زانتيا را خيلي دوست دارم ولي چون در اين سايت افرادي هستن که بسيار حرفه اي هستن و من به نظراتشون اعتماد دارم خواستم نظرات همه را بدونم تا بهترين ماشين را انتخاب کنم.من قبلن هم براي خريد ماشين در اين سايت يه تاپيک درست کردم و يه 206 تيپ3 خريدم ولي به دليل مشکلي 206 را به يکي از فاميل هاي نزديکمون با 150 هزار تومان ضرر فروختيم.الانم که اين تاپيک را درست کردم براي الان نيست شايد سال ديگه بخام يه ماشين بگيرم.پول 206 هم تو حساب خودمه چون شايد دو سال اينده بخام برم خارج از ايران به کمک بابام از الان دارم پول جمع ميکنم ولي امکان داره تا سال ديگه رفتن به خارج بر کنار بشه و به جاش يه ماشين که در بالا توضيح دادم در موردش بگيرم.قصد داشتم که اگه قرار شد ماشين بگيرم دوباره 206 بگيرم و باقي پول را خرج اسپرت کردنش کنم ولي 206 يه بدي که داره اينه که صندوق نداره و من با اين صندوق خيلي مشکل پيدا کردم.براي عيد که خاستم با چند تا از دوستام بريم مسافرت کمبود صندوق داشتيم برا همين مجبور شدم به يکي که يه پرايد داره رو بزنم تا بامون بياد و بتونيم از صندوقش استفاده کنيم ولي اين همه دردسر اخرشم مسافرته کنسل شد........