اميدوارم اينجا كسي باشد كه درباره اين موضوع اطلاعاتي داشته باشد.
ضمنا در ابتداي اين موضوع بايد عرض كنم كه اين بازي اصلا كامپيوتري نيست و چون انجمن براي بازيهاي ديگر كه با كامپيوتر سروكار ندارد، جايي نداشت، به ناچار اين موضوع رو اينجا قرار دادم.
پس افرادي كه دنبال كامپيوتر و بازيهاي مربوط به اونن ميتونن از اينجاي بحث به بعد رو نخونن.
بازيهاي roleplaing كه در بعضي نقاط به اونا pen & paper نيز ميگويند، بازيست كه افراد از تخيلات خودشون ايتفاده ميكنند.
براي يك مثال بسيار ساده بايد بگم كه بازي شاه، دزد، وزير كه اكثر ايرانيها در بچگي انجام دادن نمونه بسيار مقدماتي و ساده اين باري است.
در واقع در اين بازي يك نفر به عنوان مسئول حفظ قوانين و تعريف كننده داستان، خواهد بود و در واقع اين نوع باز همانند خواندن كتاب است. با اين تفاوت كه هنگام خواندن كتاب، افراد مطابق ميل نويسنده عمل ميكنند و تصميم ميگيرند ولي در اين نوع بازي، افراد خودشان تصميم ميگيرند كه به كجا خواهند رفت ويا در شرايط خاص، چه كاري را انجام دهند.
اين بازي سبكهاي مختلفي دارد كه در زمانهاي مختلف بازي ميشود. براي مثال :
Ad&d: اين نوع بازي در دنيايي شبيه به دنياي warcraft ويا lordofthering اتفاق مي افتد.
Call of catalou: اين بازي در دنياي انسانها و در زمان محدوده 1700-1800 ميلادي اتفاق مي افتد.
Cyber punk: اين بازي در زمان آينده است و شبيه به دنياي جنگ ستارگان ميباشد.
البته فوانين هر يك از اين بازيها با هم متفاوت است. من خودم تا كنون فقط در زمينه ad&d كار كردم و نسبتا آشنايي بالايي با قوانين و شرايط آن دارم. خوشحال ميشوم اگر كساني كه اين بازي را انجام داده اند و يا درباره آن چيزي شنيده اند و يا با توجه به توضيحات بسيار مختصر من به اين موضوع علاقمند شده اند اينجا پست بگذارند تا با هم آشنا شويم.
اگر مايل بوديد، ميتوانيد به من پيغام خصوصي هم ارسال نماييد.
موفق باشيد!