سلام به همه دوستان
من یه برنامه می خوام که بشه چندتا فیلم رو در یه DVD رایت کنم و در ضمن توی dvd پلیر ها هم نشون بده
مثل این dvd هایی که 5 تا فیلم در یه dvd هست
خیلی ممنون
Printable View
سلام به همه دوستان
من یه برنامه می خوام که بشه چندتا فیلم رو در یه DVD رایت کنم و در ضمن توی dvd پلیر ها هم نشون بده
مثل این dvd هایی که 5 تا فیلم در یه dvd هست
خیلی ممنون
شما باید فیلم هاتونو تبدیل به DivX کنین در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونین برنامه های مفید رو پیدا کنین
سلام
دستتون درد نکنه ولی من ا هر کنورتوری که حجم فیلم رو پایین میارم موقع رایت قیلم ها به زمان فیلم توجه می شه ( نرو) اما در صورتی که فیلم حجمش شده 800 مگ تو نرو میگه این ترک 3 گیگ از cd رو پر می کنه
مشکل من تو رایت کردنشه . اگه می تونید من رو راهنمایی کنید
سلام.نقل قول:
برای این کار می تونی از نرم افزار ConvertXToDVD استفارده کنی. این نرم افزار هر فرمتی رو به فرمت دی وی دی تبدیل میکنه و بعدش می تونید با همین نر م افزارفیلم ها رو رایت کنید.اینم مشخصاتش:
- پشتیبانی فرمتهای ویدیویی Convert AVI, Mpeg, Mpeg۴, DivX, Xvid, MOV, WMV, WMV HD, DV, MKV, DVD و ...
- توانایی ادغام کردن بیش از ۴ ساعت از قسمت های مختلف فیلم ها
- پشتیبانی از فرمتهای صوتی AC۳, DTS, PCM, OGG, MP۳و ...
- توانایی قرار دادن زیرنویس با پسوند SRT ،.SUB/IDX ،.SSA. به همراه انتخاب رنگ، فونت و حالات نوشتار
- امکان انتخاب نوع فرمت NTSC, PAL, یا automatic و PULL-DOWN
- توانایی انتخاب نوع نمایش تصویر Widescreen, Fullscreen یا خودکار
- نمایش سریع جهت چک کردن و تصحیح اشتباهات
- ذخیره ساختار DVD تبدیل شده بروی هارد یارایتآن بروی DVD
- موتور رایت قدرتمند و قابل اطمینان با پشتیبانی از سایر فرمت های DVD
- تبدیل کننده پرسرعت و با کیفیت
- تنظیمات قابل تغییر برای کاربران حرفه ای
- قابلیت تنظیم سرعت و کیفیت تبدیل
- قابلیت تنظیم نوع کنترل منوی DVD
- ویرایش منوی DVD شامل پشت زمینه، رنگ، فونت و ...
- ظاهری زیبا و متنوع
- پشتیبانی از زبان مختلف
- بهینه شده برای ویندوزهای ۲۰۰۰ و XP وویستا
- و ...
به این سایت مراجعه کنید :
ولی فکر نکنم تو DVD Player قابل نمایش باشه . البته من این نرم افزار رو امتحان نکردم .کد:http://ratdvd.ca/index.php