سلام دوستای خوبم
میشه تو نوشتن این برنامه به زبان c++ به من کمک کنین ؟ :41:
برنامه ای بنویسید که اعداد n و r را دریافت کند و تمام r ترکیب های مجموع{123... n } را تولید و چاپ کند
:11::11:
Printable View
سلام دوستای خوبم
میشه تو نوشتن این برنامه به زبان c++ به من کمک کنین ؟ :41:
برنامه ای بنویسید که اعداد n و r را دریافت کند و تمام r ترکیب های مجموع{123... n } را تولید و چاپ کند
:11::11:
به به دختر خودم :d چطوري بواااا جان
ميگفتي ميثم واست مينوشت : دي
من اين مدلي برنامه بلد نيستم ؛ برنامه ي آي سي مينويسم . كاش ميتونستم كمكت كنم
ااااااااااا سهلام بابایی ترم یکیمااااااااا بهمون c++ یاد میدن ( گریه )
سلام
دوست عزيز منظورتون رو از قسمت اخر سوال نفهميدم ؟ :41:
ولي تا جايي كه فهميدم اينجوريه
کد:#include <iostream.h>
#include <conio.h>
int main()
{
int a;
int b;
cout<<"plese enter number 1";
cin>>a;
cout<<"number 2";
cin>>b;
سلام!
منظورتون از r-ترکیب همون ترکیب r از n هست که با این فرمول حساب میشه؟
اگه همینه که کاری نداره نوشتنش!کد:n! / (r!(n-r)!)
اگه رشته تون کامپیوتره که خیلی خوبه اینطوری باشه! به ما پاسکال یاد دادن که من تا حالا هم نفهمیدم به چه دردی می خوره. حداقل با C++ میشه برنامه هم نوشت که به درد بخوره! اگه هم کامپیوتر نیستین که باز هم بهتره که c++ بخونین به جای c . چون دیگه لازم نیست با دستورای مضخرفی مثل printf و scanf سر و کله بزنین.نقل قول:
مثل اینکه یکی از دوستان دیگه هم مشکلشون همین بود. فرمولش رو هم گفتن. برنامه ش اینطوری هست به هر حال:
یه تابع تعریف می کنم من برای محاسبه فاکتوریل:
البته اعداد بزرگ رو جواب نمیده. تا محدوده همون long میتونه عدد رو بگیره. حالا برا ترکیب باید از همین تابع استفاده کنیم دیگه!کد:long fact(int c)
{
long ans=1;
for(int i=1;i<=c;i++)
{ ans=ans*i;
}
return ans;
}
برای مجموعه n تا 123 هم همین کار رو میکنین و توی یه حلقه for میذارین. البته این برنامه نمی تونه فاکتوریل 123 رو پیدا کنه چون خیلی عدد بزرگی میشه و یا باید اولش ساده سازی انجام بشه یا اینکه از ضرب اعداد بزرگ استفاده بشه که یه خورده سنگینتر میشه.کد:fact(n) / (fact(r)*fact(n-r))
سلام اقا مهدی.اگه ممکنه این برنامه رو برای اعداد بزرگ انجام بدین یعنی ساده سازی کنیدیا از ضرب اعدادبزرگ استفاده کنید.
(فاکتوریل اعداد بزرگ)