با سلام خدمت دوستان
از بین دو کارت گرافیکی که گفتم کدوم رو انتخاب کنم !
اگر هم اطلاعاتی در رابطه با کانیتور سامسونگ 19 مدل t1900 دارین بهم بدین ! ممنون میشم !
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
از بین دو کارت گرافیکی که گفتم کدوم رو انتخاب کنم !
اگر هم اطلاعاتی در رابطه با کانیتور سامسونگ 19 مدل t1900 دارین بهم بدین ! ممنون میشم !
با تشکر
ASUS - GeForce 9500GT بهتر من بهت توصیه میکنم
هیچ کدوم. بهتره یه amd/ati hd 4670 بگیرید. اگه برای بازی می خواید، hd 4670 خیلی بهتر از 9500 gt عمل می کنه.
هیچ کدوم. بهتره یه amd/ati hd 4670 بگیرید. اگه برای بازی می خواید، hd 4670 خیلی بهتر از 9500 gt عمل می کنه.
سلام.
من هم 4670 رو پیشنهاد میکنم با برند بایواستار 90 تومن.
مانیتور هم یکی از بهترین مانیتورهای 19 اینچ هست که 20000 دینامیک کنتراست و 1440x920 رزولوشن و حدود 220 قیمت داره .
راستش من خیلی وقت پیش زمانی که گرافیک 64 رو دور بود یه ATI داشتم که هیچ ازش راضی نبودم و بعد از اون یه Geforce گرفتم که خیلی ازش راضی بودم و دیگه اصلا سراغ ATI نرفتم ! میگم حالا نسبت به گذشته بهتر شده یا نه ؟! چون اصلا نمی خوام خاطره تلخ اون دوران دوباره تکرار بشه !
حالا اگه برا بازی هم نباشه باز هم این مدل ATI که گفتین از بقیه بهتره یا نه ؟!
در ضمن چون می خوام Cpu اینتل و مادربرد Asus ببندم گفتم بهتره که برندش هم Asus باشه یا فرقی نمی کنه !
راستی زاویه دید این مانیتور نسبت به مانیتورهای قبلی سامسونگ بهتره یا نه !
بعدش کلا کیفیت کار این مانییتورهای AOC نسبت سامسونگ چطوری هست ! بهترشون هست یا مساوی هستن !
نظرتون در رابطه با این مانیتورچی هست !؟ AOC - 21.6" - V22 + SPEAKER
چون مثل این که کنتراستش 1 به 100000 هست و ورودی HD هم داره !
اینم لینکش !
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3106
amd/ati در سري 4000 پيشرفت قابل توجهي كردننقل قول:
راستش من خیلی وقت پیش زمانی که گرافیک 64 رو دور بود یه ATI داشتم که هیچ ازش راضی نبودم و بعد از اون یه Geforce گرفتم که خیلی ازش راضی بودم و دیگه اصلا سراغ ATI نرفتم ! میگم حالا نسبت به گذشته بهتر شده یا نه ؟! چون اصلا نمی خوام خاطره تلخ اون دوران دوباره تکرار بشه !
حالا اگه برا بازی هم نباشه باز هم این مدل ATI که گفتین از بقیه بهتره یا نه ؟!
4670 هم براي بازي خوبه هم براي ويندوز و كارهاي گرافيكي
اين كه مادربرد asusباشه بهتره گرافيك هم asus باشه كاملا اشتباه هستش شما هم همون بايواستار 4670 بگير كاملا جواب مي دهنقل قول:
در ضمن چون می خوام Cpu اینتل و مادربرد Asus ببندم گفتم بهتره که برندش هم Asus باشه یا فرقی نمی کنه !