بین این دوتا موندم.از طرفی فکر میکنم renoir بهتره ولی ال جیه!:13:
حساسیت صفحه ی pixon هم پایینه (نسبت به f480
renoir رو هم روشن ندیدم. کیفیت lcd وحساسیتش به لمس چطوره؟نسبت به pixon و f480؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Printable View
بین این دوتا موندم.از طرفی فکر میکنم renoir بهتره ولی ال جیه!:13:
حساسیت صفحه ی pixon هم پایینه (نسبت به f480
renoir رو هم روشن ندیدم. کیفیت lcd وحساسیتش به لمس چطوره؟نسبت به pixon و f480؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام .
برتری رنوار نسبت به پیکسون ، کیفیت عکس بهتر و داشتن Wi-fi ـه و برتری پیکسون هم 0.2 اینچ صفحه نمایش بزرگ تره . رنوار بهترین 8 مگاپیکسلی موجوده . اگر مشکلت فقط الجی بودنه که خب به نظر من دلیل درستی برای منصرف شدن از خرید نیست ، مگه الجی چشه ؟
در کل اگه سوالت اینه که کدوم بهتره ، جوابت میشه رنوار . حالا اگه سلیقه ات چیز دیگه ای میگه اون بحثش جداست.
خیلی در قید دوربین نیستم ولی ترجیه میدم بهتر باشه.ال جی بودنشم از این نظر گفتم که شاید لوازم و قطعاتش پیدا نشهمثلآ باطری یا شارژر.
و سوال اصلی : کیفیت lcd وحساسیتش به لمس چطوره؟نسبت به pixon و f480؟
لوازمش گیر میاد ، بالاخره نمایندگی داره از این بابت مشکلی نیست .نقل قول:
باید یکیو پیدا کنی که هر دوشو امتحان کرده باشه ، تو این فروم نمیشناسم یه همچین کسی رو.
راستی کلوب رنوار رو سر زدی ؟ برای راهنمایی خرید خوبه :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=296626&page=1
ممنون.اون تاپیکو خوندم.ولی جواب نگرفتم.:41:
سلام آقا این سایت رو بخون یقینا جواب میگیری به نظر من Pixon خوبه چون باهاش کار کردم و توی ایران سامی شناخته شده تره اگر توی این ریوی هم نگاه کنی میبینی که چقدر Pixon بهتره
کد:http://www.phonearena.com/htmls/All-angle-comparison-of-the-8MP-phones-review-r_2068.html
سلام.
انتخاب سختیه ولی خوب تا از نزدیک با 2 تاشم کار نکنی تو دستت نگیری نمیتونی انتخاب کنی.
بعدشم این که شما میخوای با گوشی کار کنی نه با اسم شرکت که میگی ال جیه !
وزن پیکسون121 ولی رنیور 114
ال سی دی پیکسون 3.2 ولی رنیور 3
حافظه گوشی پیکسون 200 مگابایت ولی رنیور 100 مگابایت
رنیور وای فای داره ولی پیکسون نداره
اینا تو تفاوتایه ظاهریشون بود ولی 2 تاشونم تاپیک جدا دارن اونجام بری میتونی بهتر شرایط هر کدومو درک کنی.
منم میخوام بخرم رنیورو و یا کوکیو هنوز موندم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
برادر این ریویویی که گذاشتی از سایت بی انصافیه. همیشه با الجی مشکل داشته. تو ریویو های دیگه هم میتونه ببینی. مثل همین مقایسه دوربین اولیه ی پیکسون و رنوار که بعدا تو جی اس ام آرینا لو رفت!
در مورد حساسیت رنوار به تاچ مقداد گفته بود که مشکلی نداره و راحته. من فکر می کنم رنوار و پیکسون حساسیت و کیفیت یکسانی دارند. اگه به Wifi و دوربین اهمیت نمی دی (نمی گم پیکسون دروبین بدی داره، آپدیت هم شده ولی نسبت به رنوار ضعیفتره) ببین کدوم برات جذابتره، یعنی از کدوم خوشت میاد.
!!به نظر من پیکسون بهتره!!
شک نکن که renoir بهتره هم عکسبرداریش هم فیلمبرداریش هم اینترفیسش بهتره
البته یکم گرون تر هم هست ... من خودم رو هیچ مارکی تعصب ندارم و بعد از چندین روز
و هفته تحقیق میخام kc910 بخرم به شما هم پیشنهاد میکنم همینو بخری
من خیلی تحقیق کردم تازه من اصلا پیکسون رو زیاد روش فکر نکردم من بین kc910 و i8510
مردد بودم که تصمیم گرفتم kc910 رو بخرم