سلام.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی متفاوت تر از همیشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما باز هم یه کار جدید شروع کردیم... فقط اینبار کارم رو به صورت WIP میزارم که از کمک شما هم استفادهای ببریم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه هر چی ایراد تو کار دیدید رو کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تا میتونید ایراد بگیرید و نظر بدید...نظری متفاوت تر از همیشه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بلوپرینت صورتی که داشتم خیلی سایزش کوچیک بود:
واسه همین یه دور با لاین رو بلوپرینت رفتم که نافرمی هاش رو تنظیم کنم و وسط کار کجو ماوج نشه کار:
بعد هم شروع کردم با لاین صورت رو ساختم...:
خوب فعلا Base صورت رو در آوردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان باید به صورت جزیات بدم...
لب و بینیش رو تقریبا تموم کردم..
گوش رو نزاشتم هنوز و چشماش رو هنوز کامل نکردم...
این هم یه رندر بزرگ که از همه زاویه ها از صورت رندر گرفتم(در ضمن وایر فریم هم داخلش هست):
فعلااز Base صورت+دماغ+لب ایراد بگیرید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تو این تیکه ها ایرادی نبود تا برم سراغ چشماش...کد:http://upload.--------.com/1/1207152632.jpg
:11: