سلام.
دوستان به نظره شما ایکس1 بهتره یا ای900؟ اگه میشه هم در نظر سنجی شرکت کنید هم نظر و دلیل خود را هم بگویید.
میدونم در این مورد تاپیک وجود داره ولی نظر سنجی نبود.منم نظرسنجی گذاشتم اخه خیلی ها در مورد خرید بین این دو گوشی سوال میپرسن........
Printable View
سلام.
دوستان به نظره شما ایکس1 بهتره یا ای900؟ اگه میشه هم در نظر سنجی شرکت کنید هم نظر و دلیل خود را هم بگویید.
میدونم در این مورد تاپیک وجود داره ولی نظر سنجی نبود.منم نظرسنجی گذاشتم اخه خیلی ها در مورد خرید بین این دو گوشی سوال میپرسن........
خب اگه بخوای از نظر قیمت بسنجی همه میگن امنیا ولی کلا من x1 رو قبول دارم چون رم زیادی داره و همین یک برتری هست چون می تونی ویندوزش رو به روز گنی مثلا 6.5 که فعلا ..........
و کیبورد هم داره که از نظر زیبایی خیلی ............
کیفیت صدای هدفون از امنیا بهتره.....
کیفیت تصویر هم بهتره......
به نظر من i900.
قدرتcpu بيشتر وسرعت بيشتر البته اين به خاطر اينترفيس سيك تر هم هست. 16 گيگ مموري داخلي كه اگه بخاي همينو واسه x1 بگيري 100 تومن ميشه.صفحه بزرگتر و حساسيت بيشتر. دوربين بهتر.باريكتر بودن.accelerometer. خروجي tv.وزن كمتر.موسش همه جا كار ميكنه.خانايي بيشتر صفحه در زير نور آفتاب.صداي بهتر
رم و رام بيشتر x1 هم همچين چيز بدرد بخوري نيستن چون با 128 مگ رم كلي برنامه ميشه باز كرد بدون هيچ مشكلي.256 مگ هم براي رام كافيه چون حجم ويندوز از 150 مگ بيشتر نميشه.براي i900 هم wm6.5 اومده
برتري هاي x1 هم كيبرد و صفحه با كيفيت تر البته نه اونقدري كه فكر ميكنيد.joy stick . اينترفيس يكم جذاب تر.
با توجه به گفته هاي اون دوستمون كه هر دوتا گوشي رو دارن x1 يكم مشكلات نرم افزاري هم داره ولي خيلي مهم نيست
راستي آقا فريد نظر سنجي كو؟
فکر کنم یادت رفته نظر سنجی رو بزارینقل قول:
اگه ملاک قیمت رو در نظر نگیریم من x1 رو انتخاب میکنم
رم و رام بیشتر
کیبرد حقیقی
باتری بهتر
صفحه ی با کیفیت تر
فکر کنم تاپیک تکراری باشه
ولی من هم آی 900 رو ترجیح میدم
یا علی
دوستان من یادم رفت که نظر سنجی را بزارم.الان گذاشتم.
من به ایکس1 رای دادم.چون کیبرد خوبی داره و به نظرم برای یک گوشی لمسی لازمه و ال سی دی خوبی هم داره و همچنین رم و رام بیشتری هم داره که برای نصب سیستم عامل جدید خوبه.........
تو گوشیهای ویندوز موبایل هر 2 خوب هستد، تو کیبردارها x1 و در بدون کیبردها آمنیا گذینه خیلی خوبیه.
ولی ایکس1 به خاطره داشتن کیبرد کاملتره و به نظره من اگه کسی پول داشته باشه بره ایکس1 بگیره پشیمون نمیشه چون ایرادی نداره که بخاد بعدن حسرت بخوره........
استفاده از کیبرد برای هر کسی مهم نیست شاید خیلی از افراد گوشی بدون کیبرد بیشتر بپسندند یا شاید هم با کیبرد انتخاب کنند، ولی هر کسی با آگاهی کامل از مشخصات، هر کدوم از این دو تا گوشی بخره پشیمون نمیشه.
x1 رم و رام بیشتری داره. رزولوشن صفحه اش عالیه و اکثر پاکت پیسی ها الان دارن به سمت رزولوشن x1 پیش میرن. نمونه اش htc touch pro2 و diamond 2. کیبرد داره. خروجی صدای استاندارد داره و میتونی هر هندزفری دلت خواست روش بندازی بدون تبدیل و خرت و پرت های اضافی. دکمه های بیشتری داره و میتونی از این دکمه ها برای راحتی کار استفاده بکنی. Dpad داره که اینم برای گشتن در منوها و مخصوصا بازی های جاوا خیلی کمک میکنه. باتری قویتر و بهتری داره. dead شدن در x1 معنی نداره. حتی اگر اشتباه هم کردی گوشیت خراب نمیشه. ساپورت بهتری داره و همچنین کلی panel داره. اگر از اینترفیس یکیش خوشت نیومد همون لحظه میتونی عوضش کنی بدون اینکه مثل امنیا نیاز به عوض کردن رام داشته باشی.
من اگر جای تو باشم 100 درصد x1 میگیرم.