مدتيه ايكون فايل ها و فولدر هاي من داخل درايو دي وي دي و سي دي شكل آيكون ie شده. مشكل چيه؟
Printable View
مدتيه ايكون فايل ها و فولدر هاي من داخل درايو دي وي دي و سي دي شكل آيكون ie شده. مشكل چيه؟
شاید مشکل از ویندوز یا ویروس هست. یه چک بکن.
نقل قول:
سلامنقل قول:
نه ویروس نیست .
شما باید این کارو بکنی :
روی یکی از فایلا راست کلیک کن - Open With رو انتخاب کن - یه لیست از برنامه هات میاد که زیرش رو باید تیک بزنی - بعد برنامه ای رو که می خوای برای همیشه اون فایلا با اون اجرا بشن و آیکونشون شکل آیکون اون برنامه بشه رو انتخاب کن و ok کن .
اگه فرمت ها یکی باشند فقط کافیه با یک فایل این کارو انجام بدی اگه نه چند نوع فرمته از هر نوع فرمت یکی رو انتخاب کن و این کارا رو باهاش بکن .
مؤفّق باشی .
آها حالا فهمیدمنقل قول:
مشکل دوستمون اینه که یه فایل رو میخواسته باز کنه اشتباهی با یه برنامه ی دیگه بازش کرده. و تیک اون رو هم گذاشته و آیکون همه ی فایلها عوض شده.
اگه اینطوره دوستمون راه حلشو گفتن. :10::31:
انتي ويروس كاسپر دارم روزي دوبارم آپديت ميكنم.نقل قول:
تمام فايل ها و فولدر هايي كه داخل درايو سي دي نشون داده ميشن آيكنشون اين شكلي شده. توي حالت تامبنيل آيكون اصلي فايل نشون داده ميشه ولي پايينش آيكون ie هست.نقل قول:
شما باید این کارو بکنی :
روی یکی از فایلا راست کلیک کن - open with رو انتخاب کن - یه لیست از برنامه هات میاد که زیرش رو باید تیک بزنی - بعد برنامه ای رو که می خوای برای همیشه اون فایلا با اون اجرا بشن و آیکونشون شکل آیکون اون برنامه بشه رو انتخاب کن و ok کن .
اگه فرمت ها یکی باشند فقط کافیه با یک فایل این کارو انجام بدی اگه نه چند نوع فرمته از هر نوع فرمت یکی رو انتخاب کن و این کارا رو باهاش بکن .
مؤفّق باشی .
البته چند دقيقه پيش كه چك كردم درست شده بود. نميدونم چطوري!