سلام
من لينوكس فدورا 4 نصب كردم ولي بوت نميشه من دو تا هارد دارم بايد براي نصب كار خاصي بكنم
لطفا كمك كنيد
Printable View
سلام
من لينوكس فدورا 4 نصب كردم ولي بوت نميشه من دو تا هارد دارم بايد براي نصب كار خاصي بكنم
لطفا كمك كنيد
سلام دوست عزیز
خوب این که خیلی راحته
شما ویندوز رو روی یه هارد و گنو/ لینوکس رو روی یه هارد دیگه نصب کن و برای سوئیچ بین os ها موقع روشن شدن سیستم دکمه del رو فشار بدید و به قسمت setup سیستمتون برید و در اونجا با انتخاب hdd0 یا hdd1 به هر کدوم از سیستم عامل ها که دوست داشتید برید البته نصب بر روی یه هارد و داشتن multiboot هم خوبه
از کدوم بوت لودر استفاده میکنید Grub یا Lilo اگر از گراب استفاده میکنید باید همه /dev/hdX/ مانت بکنه
سلام من از boot loader grub استفاده می کنم من یک بار روی یکی از هارد ها که windows هم روش نصب بود نصب کردم
bootloader را روی اون هارد نصب کرد یک بار هم روی اون هارد نصب کردم ولی اصلا بوت نشد
لطفا بیشتر توضیح بدید ممنون
سلام من از boot loader grub استفاده می کنم من یک بار روی یکی از هارد ها که windows هم روش نصب بود نصب کردم
bootloader را روی اون هارد نصب کرد یک بار هم روی اون هارد نصب کردم ولی اصلا بوت نشد
لطفا بیشتر توضیح بدید
سلام من از grub استفاده میکنم من یک بار linux را روی یک هارد نصب کردم bootloader را روی ان هارد نصب کرد و بوت نشد
لطفا بیشتر توضیح بدید ممنون
سلام دوستان بنده هم تازه به جمع شما دوستان پيوستم
بنده لينوکس فدورا را در کنار ويندوز اکس پي نصب کردم ولي منوي بوت فدورا نمي ياد و کلا ميره به وبندوز اکس پي
من دو تا هارد دارم يکي اس کازي ويکي مکستور که ويندوز روي اسکازي و لينوکس روي مکستور نصب کردم
خوب مشکل از چيه چرا لينوکس نمي ياد
درز صمن من سيدي هاي شرکت سما که 11 تا سيدي بود گرفتم که قفط سيدي 1 بوت و بفيه سيدي ها که مربوطه به نصب لينوکس 1و2و3و4
بوت نيست در موقع نصب هم فقط سيدي 1 و2 نصب ميشه و بقيه سيدي ها رو نمي خواد
در ضمن مي خوام بدونم چه جوري ميشه واسه فدورا ديسک يوت درست کرد
ممنون
سلام
دوستان عزيز يكي جواب ما رو بده
ممنون
سلام
ورود شما رو تبریک میگم
۱- از تنظیمات بایوس سیستم مطمئن باشید که گزینه بوت متعلق به کدوم هارد هست مکستور یا اسکازی اگر شما نصب درستی داشته باشید و گراب هم نصب کرده باشی قاعدتا نبایستی مشکل خاصی پیش بیاد
۲- در ضمن از بابت تاخیر به جواب سوال شما معذرت میخوام شرمنده
سلام
با تشكر از شما كه جواب بنده رو دادين
بوت لينوكس نمياد اون گزنه هايي هم كه گفتين بنده تست كردم درسته
يعني مكستور اوله و ....
در ضمن من در موقع نصب نمي تونم پارتيشن swap رو تعيين كنم يعني در بين
گزينها نيست ولي قبلا كه لينوكس ردهت رو نصب كردم اينگونه نبود مي خوام بدونم آيا اشكال از اون نيست
چون بعد اينكه پارتيشن / و boot/ رو درست كردم مي خواستم swap رو هم درست كنم كه در بين گزينه ها
نبود وبعد زدن next پيغامي مبني بر اينكه پارتيشن swap .. بقيشو نمي دونم چي بود انگليسيم ضعيفه . اومد و من ادامه رو زدم
و خلاصه اينكه نمي دونم مشكل از چيه ( آيا اگه من لينوكس رو دوباره و در همون هاردي كه ويندوزم نصبه نصب كنم درست ميشه
يا نه ؟! ويندوزم روي هارد اسكازي نصبه
در ضمن يه سوال ديگه چه طور ميشه ديسك بوت براي فدورا ايجاد كرد
منتظر پاسخ شما هستم (لطفا تمام جهات را ذكر كنيد )
حق نگهدارتون