با سلام،
قصد خرید گوشی حدودقیمت 400 الی 500 هزار تومان را دارم ولی نمیتوانم از بین جند گوشی 5800 و omnia ,... انتخاب کنم، لطفاً راهنمایی کنید.:41:
Printable View
با سلام،
قصد خرید گوشی حدودقیمت 400 الی 500 هزار تومان را دارم ولی نمیتوانم از بین جند گوشی 5800 و omnia ,... انتخاب کنم، لطفاً راهنمایی کنید.:41:
Kamyar_kh عضويتتون را تبريك ميگم
از اين دو گوشي كه گفتين امنيا بهتره
ولي بايد بگين از چه چيزهايي بيشتر خوشتون مياد
تا گوشي متناسب با سليقه شما انتخاب بشه
همه چیز بستگی به نیاز های خودت از گوشی داره....
درسته بستگي به نياز ها داره.
ولي توي بيشتر موارد i900 بهتره.
بین گوشی هایی که خودتون نام بردین 100 در 100 اومنیا بهتره........از هر لحاظ
سلام
شما باید ببینید که از گوشی چی میخواین.
اول اینکه 5800 سیستم عامل سیمبین داره که افراد عادی خیلی راحت میتونن ازش استفاده کنن و درد سر نداره.
ولی i900 سیستم عامل ویندوز موبایل داره که پیچیده است و افرادی مثل من نمیتونن باهاش کار کنن.من خودم Diamond داشتم سه هفته ای فروختمش!یعنی تجربه دارم.
اگه بدونید که میتونید از ویندوز موبایل استفاده کنید خب i900 بهتره و اگه بتونید از ویندوز موبایل استفاده کنید هزار برابر سیمبین میتونید ازش کار بکشید.
امیدوارم کمکت کرده باشم.
موفق باشی
البته ویندوز موبایل اونقدرام ترسناک نیست .ولی خب سیمبین ساده تره .
ولی همون طوری که همه ی دوستان گفتند از همه لحاظ آمنیا بهتره ، و خب کمی گرون تر که اونم می ارزه .زیبایی هم سلیقه ایه اما احتمالا شما هم تصدیق می کنید که آمنیا قشنگ تره.
من هم نظر دوستان دارم آمنیا همه کاره بهتره.
ویندوز موبایل.
5 مگاپیکسل.
صفحه تاچ حساس تر.
موس نوری.
حافظه داخلی آمنیا سریعتر از رم 5800 هست.
3 میلیمتر باریکتر.
سیستم عامل چیزه بسیار مهمی میباشد ولی در حال حاظر با پیشرف های زیاده هر دو سیستم عامل(سیمبین و ویندوز موبایل)میشه روی هر دو از هر جهت حساب باز کرد.......ولی اگه سیستم عامل را در نظر نگیریم اومنیا از 5800 خیلی بهتره و در تمامی موارد برتری خودشو نشون میده در بالا هم اشاره شده.......
تمامی پست های دوستان تائید میشه
شک نکینید و برید سراغ امنیا
من خودم قصد دارم بعد از تعطیلات برم یه امنیا 16 گیگ بخرم خیلی از نیاز هامو میتونه برطرف کنه
ولی اسپیکر امنیا از 5800 ضعیفتره و زیاد نمیشه روش حساب باز کارد ولی در حد خودش عالیه زیاد بلند نمیشه ولی کیفیت مطلوبی داره
یا علی