-
كامپيوترم خاموش نميشه
:blink:
آقا ما هر كاري ميكنم اين زبان بسته خاموش نميشه :puke:
مجبورم از دكمه ي كيس استفاده كنم هيچ راه ديگه اي هم پيدا نكردم
رجيستري مكانيك هم دارم و اسكن كردم ولي كار ساز نشد
كمك
يك چيز ديگه هم كه هست اينه كه وقتي توي run مينويسم regedit پنجره ي رجيستري در يك لحظه باز و بسته ميشه و كاري نميتونم كنم
به نظرتون چه كنم؟؟؟؟
-
-
ممنون ا اينكه اين برنامه رو گزاشتي
ولي متعصفانه نه!!!!
-
سلام ميثم عزيز
فكر كنم كامپيوترت به يه ويروسي يا تروجاني آلوده شده ....سيستم رو يه چك بكن ببين ويروس ميروسي نداره ؟؟!!!
-
من نورتون دارم فول اسكن كردم ولي چيزي پيدا نشد
راستي اون برنامه رو كه بتمن گزاشت كار كرد ولي بعد از چند دقيقه :blink: خاموش شد قبلنها سريعتر ميشد
-
سلام دوست عزيز.
در مورد مشكل خاموش نشدن سيستم شما چند حالت وجود دارد. اگر اين حالت را دقيقا توضيح دهيد بهتر ميتوانيم كمكتان نماييم.
آيا سيستم شما در هنگام Shutdown در صفحه آبي رنگ پاياني متوقف ميشود و عمليات خاموش سازي انجام نميشود ؟
آيا سيستم شما خاموش ميشود اما پيغامي در پايان بر صفحه نمايش ظاهر ميشود ؟
هر يك از اين حالات علل و دلايل خودشان را دارند كه اگر شما دقيقا نوع آن را مشخص نماييد من و دوستان عزيزم بسيار راحت تر ميتوانيم شما را راهنمايي نماييم.
در مورد حالت دوم ، قبلا در انجمن بحث شده است و روشهاي رفع مشكل ارائه گرديده است.
در مورد مشكل رجيستري شما نيز كه به آن اشاره نموديد قبلا در انجمن بحث شده است.
من سعي ميكنم تاپيكهاي مربوط به اين قسمتها را بيابم و به شما اعلام نمايم تا بتوانيد با مراجعه به آنها مشكل خود را برطرف نماييد.
اما اگر مشكل خاموش شدن دستگاه شما از نوع اول باشد حتما اعلام كنيد تا راهنمايي هاي دقيق تري را به شما ارائه دهيم.
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .
-
سلام mrm جان
مشكل من درست شد از اون نوع بود كه در خود ويندوز ميمونه همون ايكون هاي دسكتاپ هم ميديدم ولي خاموش نميشد در هر صورت واقعا" ازتون ممنونم چون از همين سايت به من كمك شد و تونستم سرعت رو بالا ببرم
در مورد رجيستري هم هنوز خرابه نميدونم مشكلش چيه
اگه اون تاپيك رو برام پيدا كنيد ممنون ميشم
با احترام :blush:
-
ميثم جان شما امکانه فرمت نداری؟ اگه اين کار رو بکنی حله همه مشکلات ;)
من خوريه فرمت هستم آخر فکر کنم هارد رو بسوزونم :biggrin:
-
سلام علي جون
چطوري؟
من متعصفانه سيدي ويندوز ندارم اينجا هم ويندوز ايکس پي 200 دلار هست
من فقط ميتونم recovery كنم اونم اگه بكنم بايد بشينم همه ي برنامه ها رو از اول نصب كنم چون از كار ميافتن
ممنون از نظرت :happy:
-
من خوبم شما چطوري؟ :)
اتفاقاً من هم مثل تو هم سي-دي ويندوز رو ندادن بهم وقتی خريدم کامپيوتر رو ولی يه قسمتی از هارد ام Recovery
هست ولی با اون فرمت ميکنم فقط پارتيشن Recovery رو فرمت نميکنم ... ولی آره مشکله فرمت همين هست که بايد دوباره همه چی رو بريزی
انشاالله مشكل حل شه ;)