آیا این سیستم قابلیت ارکلاک داره
m.b asus m3n78
cpu:8650 amd phenom
ram:OCZ - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB raper
Printable View
آیا این سیستم قابلیت ارکلاک داره
m.b asus m3n78
cpu:8650 amd phenom
ram:OCZ - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB raper
سلام. بله این سیستم رو می تونید اورکلاک کنید و کارایی افزایش قابل توجهی پیدا می کنه!!! البته پردازنده های فنوم داغ کار می کنند و باید مراقب دما باشید !!!نقل قول:
البته توجه کنید که ولتاژ پردازنده رو از 1.4 بالاتر نبرید !
سلام میشه منو راهنمایی کنین
من اصلا نا حالا کار نکردم
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز
مطلبی که نوشتید چند جاش جالب به نظر میرسه !
اول اینکه فنوم اونجور هم که میگی داغ نیست و تکنولوژی ساختش هم 65 هست و دمای همین توی اور زیاد بالا نمیره
تقریبا در حد core 2 هست
و چرا نباید ولتاژ رو بیشتر از 1.4 برد ؟
من به این athlon خودم برای اور 1.69 دارم ولتاژ میرسونم و مشکلی هم نداره ! تازه 90 نانومتری هم هست !
نقل قول:
دوست عزیز من هم جوابتون رو توی تاپیک amd دادم اگه یه عکس از بایوس بزاری میتونم کمکت کنم !
نقل قول:
اقا من هم یه موقع قصد جسارت نداشتم ها !
از من کینه نداشته باشی یه موقع
سلام. تعدادی از دوستام که فنوم دارند چندان راضی نیستند و واقعأ با دماش مشکل دارند!! تکنونوژی 65 نانومتری برای پردازنده ی 4 هسته ای و اون از نوع فنومش!!! چندان پیشرفته نیست و مشکل ایجاد کرد!!:13: به طوری که طراحان پردازنده با مشکل جا روی die مواجه شدند و مجبور شدند که l3 cach رو 2 مگ انتخاب کنند!!! در ضمن دما و مصرف این کارت ها اصلأ با core 2 قابل مقایسه نیست (البته این رو هم بگم که تمام این مشکلات در پردازنده های فنوم 2 حل شدند!!)نقل قول:
خب ولتاز رو می شه از 1.4 بیشتر کرد اما به خاطر معماری هسته ، حرارت تولیدی خیلی بالا می ره و در دراز مدت باعث آسیب به کارت می شه!! حتی سایت های معتبر سخت افزاری هم برای تست قابلیت اورکلاک 9950 black که ضریب مالتی باز داره ، حداکثر ولتاژ قابل اطمینان رو 1.4 انتخاب کردند !! :10:
در ضمن 1.69 برای اتلون هم مقدار خیلی زیادی محسوب می شه!! حالا نمی دونم که با چی پردازنده رو خنک می کنی ، ولی مطمئنم که در این حالت 7/24 نمی تونی کار کنی!! اصلأ مادربردت چیه که می تونه به این خوبی پردازنده رو تغذیه کنه؟:31: