من ميخوام چند كليپ رو با هم انتخاب و مثلاً همه رو با هم ترانزيشن بزارم ويا اگه صدا باشه يه افكت صدا رو رو همه اعمال كنم
از دوستاني كه ميدونن تقاضاي راهنمايي دارم :11:
Printable View
من ميخوام چند كليپ رو با هم انتخاب و مثلاً همه رو با هم ترانزيشن بزارم ويا اگه صدا باشه يه افكت صدا رو رو همه اعمال كنم
از دوستاني كه ميدونن تقاضاي راهنمايي دارم :11:
همه را انتخاب کن افکت را بنداز روشون به همه اعمال میشه
ممنونم از پاسختوننقل قول:
اشتباه من اين بود كه افكت رو روي كليپها نمي گذاشتم پايينه اونا ميگذاشتم بخاطر همين فقط روي يكي اعمال ميشد
حالا يه سواله ديگه :
اگه تعداد زيادي عكس رو كه تايم اونا هركدوم 1 ثانيه هست بخوام انتخاب كنم و همه رو با يك دكمه تبديل كنم به نيم ثانيه 0.5 چيكار بايد بكنم ؟
از منوی setting--->application setting رو باز کن به زیر مجموعه Duration برو و تایم دلخواهت رو جلوی duration Still image بده تا ثانیه پیش فرض عکسهات وقتی دراگ میکنی رو تایم لاین مشخص شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از پاسخ دوستان عزيز
اگه ازقبل پروژه اي رو داشته باشيم و بخوايم اين كارو بكنيم و مدت زمان عكسها رو با هم عوض كنيم نميشه منظورم اين بود آيا راهي هست
اگه پروژه شما فقط عکسهای 1 ثانیه ای هست حالا میخواید زمانش رو کم کنید به 0.5 ثانیه in و out رو اول و آخر پروژت تعیین کن بعد کلید میانبر Shift +Q و یا از منوی render گزینه render and add to timeline رو بزن تا in تا out رو رندر و یک لایه بالا ایجاد کند حالا لایه ایجاد شده در تایم لاین رو speed رو به 200 % بر سوننقل قول:
اگه پروژه شما فقط عکسهای 1 ثانیه ای هست حالا میخواید زمانش رو کم کنید به 0.5 ثانیه in و out رو اول و آخر پروژت تعیین کن بعد کلید میانبر Shift +Q و یا از منوی render گزینه render and add to timeline رو بزن تا in تا out رو رندر و یک لایه بالا ایجاد کند حالا لایه ایجاد شده در تایم لاین رو speed رو به 200 % بر سوننقل قول:
موفق باشید
بسيار ممنون و سپاسگزارم از راهنماييتون